Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Dostlar Başımdan Bir Olaylar Geçti Bir Olaylar Geçti Bilmiyorum

ehrmantraut0

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
62
14
8
50.000 tl yatırınca para kazanacağını, 100.000 yada 200.000 tl yapacağının garantisini kimse vermedi. senin için yüksek miktar olabilir ama kendi düşen ağlamaz. gelip burda konu açmak ve küfretmek çocukça

SagopaKJ

𝓥𝓸𝓵𝓴𝔂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,279
2,464
113
Bundan 5 gün önce casibom sitesinden rulette 500k vurdum parayı çektim sorunsuz geldi ondan beri artık yatırım tutarlarım değişmeye başladı 500 lira yatıran 1000 TL yatıran adam artık 50.000 TL yatırmaya başladı farklı farklı sitelere ama sonunda abi bir defa kazanamadım bak bir defa kardeşim 50.000 yatırıyorum 30.000 yatırıyorum 100.000 yatırdım ama kesinlikle kazanç yok ha demek anladım ki kardeşim bunlar bir kere veriyor daha vermiyor işte böyle bütün siteler aç köpek kardeşim aç köpek nokta son paramı da bugün kaybettim moraller sıfır
Haklisin kardeşim, siteler hep böyle kardeşim, senden alir sana vermez kardeşim.
He bide dağıtım ne zaman gelir kardeşim.

LeylekBaba35

Kaf-sin-kaf
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,923
866
113
Bundan 5 gün önce casibom sitesinden rulette 500k vurdum parayı çektim sorunsuz geldi ondan beri artık yatırım tutarlarım değişmeye başladı 500 lira yatıran 1000 TL yatıran adam artık 50.000 TL yatırmaya başladı farklı farklı sitelere ama sonunda abi bir defa kazanamadım bak bir defa kardeşim 50.000 yatırıyorum 30.000 yatırıyorum 100.000 yatırdım ama kesinlikle kazanç yok ha demek anladım ki kardeşim bunlar bir kere veriyor daha vermiyor işte böyle bütün siteler aç köpek kardeşim aç köpek nokta son paramı da bugün kaybettim moraller sıfır
Casibom 500k vallaha büyük başarı

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
Valla kendi düşen ağlamaz acitasyona da sitelere bok atmaya da gerek yok tamam zaten ödemiyorlar iliğimizs kadar sömrüyorlarda buradaki olay başka kumarcı adam elinde ne varsa ona göre oynar 500 varsa 200 atarsın 5k varsa 2 bin 50k varsa 20 bin bu böyle devam eder böyle bir vurgun yaptıysan direkt birşeyler alıcaksın borç ödeyeceksin ki hepsi gitmesin kalan zaten gidecek sen de hepsini yemişsin afiyet olsun 3 4 gün depresyonunu çekip sahalara dönersin.

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113
salvadore

Münakaşa istemiyoruz..
Sataşan o . Onun yazdığı yorumları okuduysan onun sataştıgını görmüşsündür. Zaten bir daha benim yorumlarıma o tarz sözler ederse bu kez direk başkana yazacağım çünkü sizleri dinlemiyorsa birde başkan görüşsün iyi forumlar

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
108,307
82,221
113
Sataşan o . Onun yazdığı yorumları okuduysan onun sataştıgını görmüşsündür. Zaten bir daha benim yorumlarıma o tarz sözler ederse bu kez direk başkana yazacağım çünkü sizleri dinlemiyorsa birde başkan görüşsün iyi forumlar
Devam ederse yaptırım uygulanacak uyarılardan sonra @Başkan 🧐

ismail3828

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
193
74
28
Amacın niyetin temiz değil herkese sataşan laf atan sensin bütün sohbet konularında konuyu açana laf yetiştiriyorsun