Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Dostlar Başımdan Bir Olaylar Geçti Bir Olaylar Geçti Bilmiyorum

ledteknik

нerĸeѕle değιl нaĸ edenle вιrlιĸтe ol
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
703
190
43
Bundan 5 gün önce casibom sitesinden rulette 500k vurdum parayı çektim sorunsuz geldi ondan beri artık yatırım tutarlarım değişmeye başladı 500 lira yatıran 1000 TL yatıran adam artık 50.000 TL yatırmaya başladı farklı farklı sitelere ama sonunda abi bir defa kazanamadım bak bir defa kardeşim 50.000 yatırıyorum 30.000 yatırıyorum 100.000 yatırdım ama kesinlikle kazanç yok ha demek anladım ki kardeşim bunlar bir kere veriyor daha vermiyor işte böyle bütün siteler aç köpek kardeşim aç köpek nokta son paramı da bugün kaybettim moraller sıfır
Çok geçmiş olsun umarım sana ders olur,bahsettiğin siteden aldığın ödemeye şaşırdım zaten o parayı nasil odeyebildi o çapsız site garip

ledteknik

нerĸeѕle değιl нaĸ edenle вιrlιĸтe ol
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
703
190
43
O da olabilir 😁 ama bu durumu yaşayan bilinçsizce milyon kazanmak ayağına sıfırı görenler var
Tabikide öyle tamamen sana katılıyorum o konuda hemfikiriz,benim takildigim siteden aldığı ödeme konusu aslında,o ödemeyi o sitenin yapması nebiliyim hiç inandırıcı gelmedi :)

profat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
274
104
43
Bundan 5 gün önce casibom sitesinden rulette 500k vurdum parayı çektim sorunsuz geldi ondan beri artık yatırım tutarlarım değişmeye başladı 500 lira yatıran 1000 TL yatıran adam artık 50.000 TL yatırmaya başladı farklı farklı sitelere ama sonunda abi bir defa kazanamadım bak bir defa kardeşim 50.000 yatırıyorum 30.000 yatırıyorum 100.000 yatırdım ama kesinlikle kazanç yok ha demek anladım ki kardeşim bunlar bir kere veriyor daha vermiyor işte böyle bütün siteler aç köpek kardeşim aç köpek nokta son paramı da bugün kaybettim moraller sıfır
Dostum bu tavsiyem aklının bir kenarında kalsın; eğer kumardan çalışarak 3 aydan daha uzun sürede kazanamayacağın bir para kazandıysan o paranın en az %80 i ile bozmaya kiyamayacağın bir yatırım yap. Yoksa tam olarak bu bahsettiğini yaşarsın.

Wiskas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,553
2,031
113
Dostum bu tavsiyem aklının bir kenarında kalsın; eğer kumardan çalışarak 3 aydan daha uzun sürede kazanamayacağın bir para kazandıysan o paranın en az %80 i ile bozmaya kiyamayacağın bir yatırım yap. Yoksa tam olarak bu bahsettiğini yaşarsın.
Neden 3 ay

NoEscapE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,349
7,580
113
Dost sana bi tavsiye sakın borç alıp oynayayım deme yoksa sonun eksi 500bin olur

profat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
274
104
43
Çünkü herkes kendi kazancına göre yorum yapacağı için örneğin 150 bin deseydim asgari alan için ciddi bir miktar lakin 100 bin alan için düşük bir miktar olacaktı. Ama kazancın ne olursa olsun 3 aylık kazancın kendi çapında iyi bir paraya denk gelir.

Aparlıament

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
113
61
28
Sakın giden gitti bosver kovalama sakın kredi cekeyim borc alayim yine ayni miktarlari gorup dururum diye dusunme eksiye girersin benzer olay bende oldu subat ayinda holiden 25 bin dolar turnuvada 1. oldum parayi cektim sonra atirim miktarlarim 50-100 yeri geldi 200 k oldu 3 m para oldu kriptoya cektim tabi buyuk oynayinca ya buyuk kazanirsin ya buyuk kaybedersin 1 hafta sonra sifiri gorduk ama ben 600 k borc odedim cevremden borcunu sifirladigim oldu 100 k elektronik malzeme aldim suan geriye donup baktigimda kardayim diyorum suan yatirimlarim 5-10 k bandinda ama sakin heleki surekli slotta takiliyosan eksiye girme tavsiye

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113
Tabikide öyle tamamen sana katılıyorum o konuda hemfikiriz,benim takildigim siteden aldığı ödeme konusu aslında,o ödemeyi o sitenin yapması nebiliyim hiç inandırıcı gelmedi :)
O site hakkında bazı yorumlar ve görseller görmüştüm ama yüksek çekimi olanlar. Tabiiki sahte değillerse