- 1,021
- 376
- 83
Geçmiş olsun
MaalesefBizde öyle şans yok be dostum
Haklisin kardeşim, siteler hep böyle kardeşim, senden alir sana vermez kardeşim.Bundan 5 gün önce casibom sitesinden rulette 500k vurdum parayı çektim sorunsuz geldi ondan beri artık yatırım tutarlarım değişmeye başladı 500 lira yatıran 1000 TL yatıran adam artık 50.000 TL yatırmaya başladı farklı farklı sitelere ama sonunda abi bir defa kazanamadım bak bir defa kardeşim 50.000 yatırıyorum 30.000 yatırıyorum 100.000 yatırdım ama kesinlikle kazanç yok ha demek anladım ki kardeşim bunlar bir kere veriyor daha vermiyor işte böyle bütün siteler aç köpek kardeşim aç köpek nokta son paramı da bugün kaybettim moraller sıfır
Hahahahe amk herkesin konusunu sabote ediyorsun çok sürmez patlarsın kaşar dikkat et
5 milyon5 günde 500 k mi kaybettin harbi helal olsun
Casibom 500k vallaha büyük başarıBundan 5 gün önce casibom sitesinden rulette 500k vurdum parayı çektim sorunsuz geldi ondan beri artık yatırım tutarlarım değişmeye başladı 500 lira yatıran 1000 TL yatıran adam artık 50.000 TL yatırmaya başladı farklı farklı sitelere ama sonunda abi bir defa kazanamadım bak bir defa kardeşim 50.000 yatırıyorum 30.000 yatırıyorum 100.000 yatırdım ama kesinlikle kazanç yok ha demek anladım ki kardeşim bunlar bir kere veriyor daha vermiyor işte böyle bütün siteler aç köpek kardeşim aç köpek nokta son paramı da bugün kaybettim moraller sıfır
NiyekiCasibom 500k vallaha büyük başarı
Sataşan o . Onun yazdığı yorumları okuduysan onun sataştıgını görmüşsündür. Zaten bir daha benim yorumlarıma o tarz sözler ederse bu kez direk başkana yazacağım çünkü sizleri dinlemiyorsa birde başkan görüşsün iyi forumlar
Devam ederse yaptırım uygulanacak uyarılardan sonra @Başkan 🧐Sataşan o . Onun yazdığı yorumları okuduysan onun sataştıgını görmüşsündür. Zaten bir daha benim yorumlarıma o tarz sözler ederse bu kez direk başkana yazacağım çünkü sizleri dinlemiyorsa birde başkan görüşsün iyi forumlar
Noldu kanka hdjsks
Sağol iyi forumlar 👍Devam ederse yaptırım uygulanacak uyarılardan sonra @Başkan 🧐
Amacın niyetin temiz değil herkese sataşan laf atan sensin bütün sohbet konularında konuyu açana laf yetiştiriyorsunSataşan o . Onun yazdığı yorumları okuduysan onun sataştıgını görmüşsündür. Zaten bir daha benim yorumlarıma o tarz sözler ederse bu kez direk başkana yazacağım çünkü sizleri dinlemiyorsa birde başkan görüşsün iyi forumlar