5 günde 500 k mi kaybettin harbi helal olsunBundan 5 gün önce casibom sitesinden rulette 500k vurdum parayı çektim sorunsuz geldi ondan beri artık yatırım tutarlarım değişmeye başladı 500 lira yatıran 1000 TL yatıran adam artık 50.000 TL yatırmaya başladı farklı farklı sitelere ama sonunda abi bir defa kazanamadım bak bir defa kardeşim 50.000 yatırıyorum 30.000 yatırıyorum 100.000 yatırdım ama kesinlikle kazanç yok ha demek anladım ki kardeşim bunlar bir kere veriyor daha vermiyor işte böyle bütün siteler aç köpek kardeşim aç köpek nokta son paramı da bugün kaybettim moraller sıfır
Kumar oynamak hayat bitirmek gibiBundan 5 gün önce casibom sitesinden rulette 500k vurdum parayı çektim sorunsuz geldi ondan beri artık yatırım tutarlarım değişmeye başladı 500 lira yatıran 1000 TL yatıran adam artık 50.000 TL yatırmaya başladı farklı farklı sitelere ama sonunda abi bir defa kazanamadım bak bir defa kardeşim 50.000 yatırıyorum 30.000 yatırıyorum 100.000 yatırdım ama kesinlikle kazanç yok ha demek anladım ki kardeşim bunlar bir kere veriyor daha vermiyor işte böyle bütün siteler aç köpek kardeşim aç köpek nokta son paramı da bugün kaybettim moraller sıfır
500k kazanmışsın gidip biraz kumardan uzaklaşıp en kralından tatil yapıp bari öyle kalan parayla oynasaydın keşkeBundan 5 gün önce casibom sitesinden rulette 500k vurdum parayı çektim sorunsuz geldi ondan beri artık yatırım tutarlarım değişmeye başladı 500 lira yatıran 1000 TL yatıran adam artık 50.000 TL yatırmaya başladı farklı farklı sitelere ama sonunda abi bir defa kazanamadım bak bir defa kardeşim 50.000 yatırıyorum 30.000 yatırıyorum 100.000 yatırdım ama kesinlikle kazanç yok ha demek anladım ki kardeşim bunlar bir kere veriyor daha vermiyor işte böyle bütün siteler aç köpek kardeşim aç köpek nokta son paramı da bugün kaybettim moraller sıfır
Kazanınca sen vurdun kaybedince siteler vermedi kafalar pırıl pırılBundan 5 gün önce casibom sitesinden rulette 500k vurdum parayı çektim sorunsuz geldi ondan beri artık yatırım tutarlarım değişmeye başladı 500 lira yatıran 1000 TL yatıran adam artık 50.000 TL yatırmaya başladı farklı farklı sitelere ama sonunda abi bir defa kazanamadım bak bir defa kardeşim 50.000 yatırıyorum 30.000 yatırıyorum 100.000 yatırdım ama kesinlikle kazanç yok ha demek anladım ki kardeşim bunlar bir kere veriyor daha vermiyor işte böyle bütün siteler aç köpek kardeşim aç köpek nokta son paramı da bugün kaybettim moraller sıfır
Oooooama yüksek meblağ kazananlara tavsiyem gidin faize koyun parayı dokunmayın aylık faizle takılın,
https://ouytp.itccgraoft.net/6RrkV86Ksh buda oyun
500k gitti yaniBundan 5 gün önce casibom sitesinden rulette 500k vurdum parayı çektim sorunsuz geldi ondan beri artık yatırım tutarlarım değişmeye başladı 500 lira yatıran 1000 TL yatıran adam artık 50.000 TL yatırmaya başladı farklı farklı sitelere ama sonunda abi bir defa kazanamadım bak bir defa kardeşim 50.000 yatırıyorum 30.000 yatırıyorum 100.000 yatırdım ama kesinlikle kazanç yok ha demek anladım ki kardeşim bunlar bir kere veriyor daha vermiyor işte böyle bütün siteler aç köpek kardeşim aç köpek nokta son paramı da bugün kaybettim moraller sıfır
Yok ya ne gitmesi 😄😄500k gitti yani
İyi casibom 500 k nasıl verdi kaç para yatırdınBundan 5 gün önce casibom sitesinden rulette 500k vurdum parayı çektim sorunsuz geldi ondan beri artık yatırım tutarlarım değişmeye başladı 500 lira yatıran 1000 TL yatıran adam artık 50.000 TL yatırmaya başladı farklı farklı sitelere ama sonunda abi bir defa kazanamadım bak bir defa kardeşim 50.000 yatırıyorum 30.000 yatırıyorum 100.000 yatırdım ama kesinlikle kazanç yok ha demek anladım ki kardeşim bunlar bir kere veriyor daha vermiyor işte böyle bütün siteler aç köpek kardeşim aç köpek nokta son paramı da bugün kaybettim moraller sıfır
Benim borcu kapatırdı o paraİyi casibom 500 k nasıl verdi kaç para yatırdın
Onu geç 500 k nasıl hiç edebiliyorsun bi tatil felan yapsaydın
500 k durursun be500 bin tl kazanmıssınm. Zirve demek senin için bırakma noktası demek.
Asgari ücretle yemeden içmeden 2 sene çalışman lazım o para için.
Aç siteler değil sanki bro.
Bu arada buradaki hemen herkes senin yaptığını yapardı kumarbazın gayesi kazanmak değil daha çok kazanayım deyip kaybetmektir![]()
Bana yeterdi var ya 🥴500 k durursun be
Kanki 100 k olsa yeter sıfırlansam beyin olarak yetetBenim borcu kapatırdı o para
500k vururken konu açmak yok kaybedince neden açıyorsun?Bundan 5 gün önce casibom sitesinden rulette 500k vurdum parayı çektim sorunsuz geldi ondan beri artık yatırım tutarlarım değişmeye başladı 500 lira yatıran 1000 TL yatıran adam artık 50.000 TL yatırmaya başladı farklı farklı sitelere ama sonunda abi bir defa kazanamadım bak bir defa kardeşim 50.000 yatırıyorum 30.000 yatırıyorum 100.000 yatırdım ama kesinlikle kazanç yok ha demek anladım ki kardeşim bunlar bir kere veriyor daha vermiyor işte böyle bütün siteler aç köpek kardeşim aç köpek nokta son paramı da bugün kaybettim moraller sıfır
Bizde öyle şans yok be dostumBana yeterdi var ya 🥴
Yarım milyon eder kanka en kötü bişeye yatırım yapardım sonra tekrar devam ederdim aç gözlülük başka bişey degilBana yeterdi var ya 🥴