- 36,931
- 37,101
- 113
Füzeler iri oluyor değişik millet aküsttekiler büyük ve uçları iriydi baya alttaki anlatılmaz![]()
La 77 kere sordum niye cevap vermiyon kırklarda mı okudun edirnede mi tekirdağda mi
Füzeler iri oluyor değişik millet aküsttekiler büyük ve uçları iriydi baya alttaki anlatılmaz![]()
Lannnnn harbi varya posbıyık çok sevmem de adam hiç hizmet yapmasa da konserleri çok iyi hep şu son sene hariçorda bi belediye başkanı vardı halil posbıyık tekrar oldu galiba hala o mu bilmiyorum adam tarkanı getirip dururdu ne içerdik konserlerde yalı caddesi felan heyyy
Hayatlarımıza o kadar etki ettiki bu siktimin illeti çok başka hayatlar yaşayabilirdik dost insan neye kederlenecegine bile sasiriyorYok sormadım zaten kral geçmiş geçmiştir üzülme benşm bu skik kumar yüzünden 6 senelik ilişkim bitti nişanlanacaktık
edirne keşan yusuf çapraz uygulamalı bilimler fakültesi bilgisayar teknolojisi ve bilişim sistemleri 4 yıllık yazılım mühendisliğine denk yapay zeka öğreniyorduk 10 sene önceFüzeler iri oluyor değişik millet ak
La 77 kere sordum niye cevap vermiyon kırklarda mı okudun edirnede mi tekirdağda mi
Yakışıklıyım 188 boyum var kumralım gözler ela daha ne arıyor bu karılar awGeçmiş olsun dost sağlık olsun daha iyisi gelir inşallah
Dost bizden ne istiyon aw skjdjdjejxjsYakışıklıyım 188 boyum var kumralım gözler ela daha ne arıyor bu karılar aw
Üzülmeye değmez reis hayat her şeye rağmen yaşamaya değerHayatlarımıza o kadar etki ettiki bu siktimin illeti çok başka hayatlar yaşayabilirdik dost insan neye kederlenecegine bile sasiriyor
Hayır kanka daha iyisi gelir dedin ya gelsin artık laDost bizden ne istiyon aw skjdjdjejxjs
sen benim arkadaşların çoğunu tanıyorsundur orda hangi mahalle tarafında oturuyon söyle 2 yaş küçüksün benden tanırsın illa onlarıLannnnn harbi varya posbıyık çok sevmem de adam hiç hizmet yapmasa da konserleri çok iyi hep şu son sene hariç
Gelir kanka gelir sabredelim cepte para olunca hep geliyor zaten ama bak cepte para yok kimse de yokHayır kanka daha iyisi gelir dedin ya gelsin artık la
Kanka benim 3 ev var kadımahallesi Kemer tarafı ve balısen benim arkadaşların çoğunu tanıyorsundur orda hangi mahalle tarafında oturuyon söyle 2 yaş küçüksün benden tanırsın illa onları![]()
Yok dost ben zenginimGelir kanka gelir sabredelim cepte para olunca hep geliyor zaten ama bak cepte para yok kimse de yok![]()
Kiraz festivalini unutmuşsun nasıl trakyalısın kızançilek festivali hamsi festivali heeeyyy
Allah arttırsın kanka 😂Kanka benim 3 ev var kadımahallesi Kemer tarafı ve balı
Allah daha çok versin dost ne diyeyim ama gelen kız da paraya gelmesiin beaYok dost ben zenginim