Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling dost/ Kasa 500 Hedef Karın Tokluğu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,435
9,983
113
çilek festivali hamsi festivali heeeyyy

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
77,737
49,938
113
orda bi belediye başkanı vardı halil posbıyık tekrar oldu galiba hala o mu bilmiyorum adam tarkanı getirip dururdu ne içerdik konserlerde yalı caddesi felan heyyy
Lannnnn harbi varya posbıyık çok sevmem de adam hiç hizmet yapmasa da konserleri çok iyi hep şu son sene hariç

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,444
4,759
113
Yok sormadım zaten kral geçmiş geçmiştir üzülme benşm bu skik kumar yüzünden 6 senelik ilişkim bitti nişanlanacaktık
Hayatlarımıza o kadar etki ettiki bu siktimin illeti çok başka hayatlar yaşayabilirdik dost insan neye kederlenecegine bile sasiriyor

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,435
9,983
113
Füzeler iri oluyor değişik millet ak
La 77 kere sordum niye cevap vermiyon kırklarda mı okudun edirnede mi tekirdağda mi
edirne keşan yusuf çapraz uygulamalı bilimler fakültesi bilgisayar teknolojisi ve bilişim sistemleri 4 yıllık yazılım mühendisliğine denk yapay zeka öğreniyorduk 10 sene önce :D

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,435
9,983
113
Lannnnn harbi varya posbıyık çok sevmem de adam hiç hizmet yapmasa da konserleri çok iyi hep şu son sene hariç
sen benim arkadaşların çoğunu tanıyorsundur orda hangi mahalle tarafında oturuyon söyle 2 yaş küçüksün benden tanırsın illa onları :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...