- 77,581
- 49,801
- 113
Kanka çaktırmıcan la ben Allah çarpsın sabaha çıkamayayum böyle 3-4 gacı götürdümDost numara alana kadar iflahımızı severler djejdjejx
Kanka çaktırmıcan la ben Allah çarpsın sabaha çıkamayayum böyle 3-4 gacı götürdümDost numara alana kadar iflahımızı severler djejdjejx
la ne uğraşıcam yalan sallamakla maxı vurduğumda gittim maxı vurduğum oyunda çekik gözlü hatun vardı floating dragon açtım neti buldum çağırdım tık kapıdaLan sen kuran çarpsın ağzının tadını bilmiyorsun ne clubı gidicen pavyona en çirkininden 2 tane trakyalı alcan güzeller muamele yapmıyor , kafaları erkenden olsun diye 2şer tekila shot hızlansınlar diye 2 burn içiricen sohbet arasında bol yalan sıkıcan numaralarını alıcan sonrası TokmakSpor
Nerede la dost hangi şehir ora Ankara miKanka çaktırmıcan la ben Allah çarpsın sabaha çıkamayayum böyle 3-4 gacı götürdüm
Kaç para bayıldın çekik gözlüye 😂la ne uğraşıcam yalan sallamakla maxı vurduğumda gittim maxı vurduğum oyunda çekik gözlü hatun vardı floating dragon açtım neti buldum çağırdım tık kapıda3 gün sonra aynı oyundan tekrar vurdum
![]()
Sen derin fanteziler peşindesin bro erkek adam kriter aramaz bulduğuna gidicen sen çekil gözlü diyon nereden bulcam çekik gözlüyü sabah bi uyanıyorum karılarla fotom var leş gibiler bana o ışıkların altında Adriana Lima gibi geliyorlardı awla ne uğraşıcam yalan sallamakla maxı vurduğumda gittim maxı vurduğum oyunda çekik gözlü hatun vardı floating dragon açtım neti buldum çağırdım tık kapıda3 gün sonra aynı oyundan tekrar vurdum
![]()
5 saate 4k idi 2023de galiba o zaman binancede 180k vardı diğer maxı vurmadanKaç para bayıldın çekik gözlüye 😂
ZonguldakNerede la dost hangi şehir ora Ankara mi
Soru sorduk kızanoran düşüyor sürekli çakar birazdan![]()
Şimdi 10k vardır5 saate 4k idi 2023de galiba o zaman binancede 180k vardı diğer maxı vurmadan![]()
Dost istanbul gel gidek laZonguldak
ben içsemde kafam olmuyor benim bilincim hep kalıyor trakyada okuduğumdan dolayı bağışıklık bir tık yüksekSen derin fanteziler peşindesin bro erkek adam kriter aramaz bulduğuna gidicen sen çekil gözlü diyon nereden bulcam çekik gözlüyü sabah bi uyanıyorum karılarla fotom var leş gibiler bana o ışıkların altında Adriana Lima gibi geliyorlardı aw
5 saatte 4 k ise o karının şeyi balık kokuyordur yanına da rakı açsaydın aw 🤣 neyse la günaha sokturmayın gece gece yatıcam ben5 saate 4k idi 2023de galiba o zaman binancede 180k vardı diğer maxı vurmadan![]()
Malzeme yumak mıydı asyalının5 saate 4k idi 2023de galiba o zaman binancede 180k vardı diğer maxı vurmadan![]()
Hamburger çiftli meni burgetMalzeme yumak mıydı asyalının
Lan ben ereğlideyim bozhane awlan zonguldakın neresi ben 13 sene ereğlide yaşadım![]()
Deme ve dost üniversitede sırılsıklam aşık oldum evlilik hayalleri kurdum kızın memleketi ne günler geçirmiştikZonguldak