Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling dost/ Kasa 500 Hedef Karın Tokluğu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,426
9,976
113
Lan sen kuran çarpsın ağzının tadını bilmiyorsun ne clubı gidicen pavyona en çirkininden 2 tane trakyalı alcan güzeller muamele yapmıyor , kafaları erkenden olsun diye 2şer tekila shot hızlansınlar diye 2 burn içiricen sohbet arasında bol yalan sıkıcan numaralarını alıcan sonrası TokmakSpor
la ne uğraşıcam yalan sallamakla maxı vurduğumda gittim maxı vurduğum oyunda çekik gözlü hatun vardı floating dragon açtım neti buldum çağırdım tık kapıda :D 3 gün sonra aynı oyundan tekrar vurdum :D

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,426
9,976
113
oran düşüyor sürekli çakar birazdan :D

ozzy1221

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,360
977
113
la ne uğraşıcam yalan sallamakla maxı vurduğumda gittim maxı vurduğum oyunda çekik gözlü hatun vardı floating dragon açtım neti buldum çağırdım tık kapıda :D 3 gün sonra aynı oyundan tekrar vurdum :D
Kaç para bayıldın çekik gözlüye 😂

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
77,581
49,801
113
Sen derin fanteziler peşindesin bro erkek adam kriter aramaz bulduğuna gidicen sen çekil gözlü diyon nereden bulcam çekik gözlüyü sabah bi uyanıyorum karılarla fotom var leş gibiler bana o ışıkların altında Adriana Lima gibi geliyorlardı aw

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,426
9,976
113
Sen derin fanteziler peşindesin bro erkek adam kriter aramaz bulduğuna gidicen sen çekil gözlü diyon nereden bulcam çekik gözlüyü sabah bi uyanıyorum karılarla fotom var leş gibiler bana o ışıkların altında Adriana Lima gibi geliyorlardı aw
ben içsemde kafam olmuyor benim bilincim hep kalıyor trakyada okuduğumdan dolayı bağışıklık bir tık yüksek :D

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
77,581
49,801
113
Atsanıza lan golü hepinizi varya

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,426
9,976
113
lan zonguldakın neresi ben 13 sene ereğlide yaşadım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...