- 11,426
- 9,976
- 113
üsttekiler büyük ve uçları iriydi baya alttaki anlatılmazMalzeme yumak mıydı asyalının
üsttekiler büyük ve uçları iriydi baya alttaki anlatılmazMalzeme yumak mıydı asyalının
Göte don alxak para yok dost biraz zenginleşelim 6 hane olmadan rahat edemiyorumDost istanbul gel gidek la
speedy mustafaaaa alemin delikanlısııııııııLan ben ereğlideyim bozhane aw
ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhGöte don alxak para yok dost biraz zenginleşelim 6 hane olmadan rahat edemiyorum
Üzdün canoDeme ve dost üniversitede sırılsıklam aşık oldum evlilik hayalleri kurdum kızın memleketi ne günler geçirmiştik
Nıluyo laahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Benim köy la orasıCaycumali
Hahahahaha olur dost ama gidelim heGöte don alxak para yok dost biraz zenginleşelim 6 hane olmadan rahat edemiyorum
10 yıl geçmiş hala hatirladikca böyle bir sersemliyirumÜzdün cano
olum sen benim arkadaşların çoğunu tanıyorsundur ordaNıluyo la
Viskiler senden yemek yol konaklama bendenHahahahaha olur dost ama gidelim he
Kesin tanırsın boşverBenim köy la orası
Vayyyyyy awwww olum bak taşak geçiyorsan seni başkana banlatırımolum sen benim arkadaşların çoğunu tanıyorsundur ordabana küçükken bozhaneden çıkmazdım menderekte denize girerdim hey gidi hey
![]()
Olur dost ayarlarız cebe para girsin haberleşelimViskiler senden yemek yol konaklama benden
Yok sormadım zaten kral geçmiş geçmiştir üzülme benşm bu skik kumar yüzünden 6 senelik ilişkim bitti nişanlanacaktıkKesin tanırsın boşver
orda bi belediye başkanı vardı halil posbıyık tekrar oldu galiba hala o mu bilmiyorum adam tarkanı getirip dururdu ne içerdik konserlerde yalı caddesi felan heyyyVayyyyyy awwww olum bak taşak geçiyorsan seni başkana banlatırım
Geçmiş olsun dost sağlık olsun daha iyisi gelir inşallahYok sormadım zaten kral geçmiş geçmiştir üzülme benşm bu skik kumar yüzünden 6 senelik ilişkim bitti nişanlanacaktık