Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling dost/ Kasa 10 Bin Hedef 30 Bin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,351
6,631
113
Ben yüksek alayım da komple bırakayım diye zorluyorum da belki denk gelir yüksek dediğim 200-250 alırsam bırakcam abi çünkü oynamaya devam ettikçe milyon da olsa gidiyo benim dengem bozuk normal değil 500k ver şimdi 200 bin gittiyse hayatta durmam hepsi yok olur o gün
Sen bırakma diye o miktar hiç bir zaman eline geçmeyecek bundan emin ol kanka tr de yüzde 98 kişi bu düşüncede ve bu sağlayıcılarda bu insanların bu düşüncede olduğunu bildikleri için o paraları yedirmezler haa alanlar var ama alanlara git sorsana bir o 500-700 bini alana kadar neler yapmış ne borçlar icindeler kaç milyon TL basmış ve o adam o parayı alincada bırakamaz çünkü 700bin almış 7 milyon borç var o para ona çerez gelir borcu olmayan veya sitelere pek para yatırmayan insanlarada o hayali gerçekleştirmezler

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,337
21,801
113
Dost 10 mesaji alamam diyorsun ya bu listedeki 3 4 kisi senin 2 kupon yattiktan sonra takibi birakan adamlar senin kazandigin kuponlar 3 4 5 . Kupinlar orda da tskip eden kisi sayisi 10 15 kisi maximum senin ödül vermen gereken kisilerde bunlar oluyor
Kanka konuya birsey yazma artık gözünü seveyim biz yarina neler neler buluruz zaten bosver uzatma

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,072
58,219
113
Dost 10 mesaji alamam diyorsun ya bu listedeki 3 4 kisi senin 2 kupon yattiktan sonra takibi birakan adamlar senin kazandigin kuponlar 3 4 5 . Kupinlar orda da tskip eden kisi sayisi 10 15 kisi maximum senin ödül vermen gereken kisilerde bunlar oluyor
Bro aslinda bu odulun cok buyuk payinin 4 kisinin olmadi lazimdi ark dagitimi pek becerememis bizim acimizdanda biz onceki konudan secilmistik.ama simdi bu para konularinda tartismak cirkin oluyor.ben olsam kisiler ve miktarlar cok farkli olurdu bu ark boyle belirlemis uzatmak istemedim.bnce sende oyle yap

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
77,969
84,725
113
Geçen sene ben öyle oldum işte 10 dakikada 100 bin kar yaptım rulet de
100 daha yapayım derken 400 den olduk
Psikoloji berbat oluo uzun süre kendine gelemion
Ya rulette çok kazandım öyle böyle değil misal 20 bin yükledim 60 bin oldu gidiyorum orospu cocugu dedeye kaybediyorum çek işte aq o sıra akar vardı bi siteden uzun sürdü ondan zorladım hep 20 dolardan dede çeviriyoruz bonusa giriyo 200 dolar ödüyor bulda şimdi çevir kahraman olacaz diye sonumuzu düşünmüyoruz

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,426
9,976
113
@Hayat1kumar yapacak dağıtımı arkadaşlar @parsens dostumuz sen yapsan iyi olurdu dedi bende diğer bir güvendiğim Serdar abiye atacağım çekim gelince o yapacak onunla konuşursunuz
çekimi bekliyoruz 1 saatte anca dağıtırım bu kafayla ben iban atın diyorum iban gelmiyor dur ben eksiklere bakayım :D

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,638
6,442
113
Yok ulan konu dışı kanka seninle alakası yok canını yediğim ben burada 5 saattir uyumadım seni izliyorum yorum yapmadım yapamam her zaman müsait olamıyorum sadece belkide 50 bin para dağıttım bana geri dönüşü 250₺ oldu onun kıyaslamasını yapıyorum yani insanlar çok tuhaf
O muhabbetleri kafaya takarsan kafayı yersin, kardeşim verdiğin paraya geri dönecek gözüyle bakma sakın. Ben elimden geldiğince dağıtım yapmaya çalışıyorum, onun harici dmden yazanların çoğuna ya karşılıksız ya da isteyene borç da verdim, konuşma tarzından anlıyorum biliyorum ki geri dönmeyecek, 250 300 lira için kırk takla atıyor isterken, erkekliğini delikanlılığını koyuyor ortaya şöyleyim böyleyim bilmem ne, adam ertesi gün foruma gelip 3 bin 5 binlik konu açıyor. Bol şans diyoruz, üstten üstten eyvallah diyip geçiyor. Ben de değmez diyip bir daha muhatap olmuyorum. Herkes kalitesini yaptıklarıyla belli ediyor. Takma kafaya.

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,122
17,918
113
Ya rulette çok kazandım öyle böyle değil misal 20 bin yükledim 60 bin oldu gidiyorum orospu cocugu dedeye kaybediyorum çek işte aq o sıra akar vardı bi siteden uzun sürdü ondan zorladım hep 20 dolardan dede çeviriyoruz bonusa giriyo 200 dolar ödüyor bulda şimdi çevir kahraman olacaz diye sonumuzu düşünmüyoruz
Durmasını bilseydik çoktan bu kumar hayatını bitirmiştim kar ile

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
77,629
49,878
113
Bro aslinda bu odulun cok buyuk payinin 4 kisinin olmadi lazimdi ark dagitimi pek becerememis bizim acimizdanda biz onceki konudan secilmistik.ama simdi bu para konularinda tartismak cirkin oluyor.ben olsam kisiler ve miktarlar cok farkli olurdu bu ark boyle belirlemis uzatmak istemedim.bnce sende oyle yap
Aga ben bana denileni yapıyorum başka bir şey yaptığım yok ister 10 ister 3 ister 30 kişi olsun bana giren çıkan bir şey yok adaletli şekilde @parsens in yaptığı 19 kişilik listeyi 1.sayfadan açıp baktım 12 kişi çıktı dostumuz iyi niyetli merhaba yazanı listeye almış düzelttim hem roll yap hem liste tut hem dağıtım yap olmqz yani destek biraz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...