- 11,435
- 9,982
- 113
yollasınlar haydi bende yolluyayım arkadaşlara
yollasınlar haydi bende yolluyayım arkadaşlara
Osımhan 300 k cektı la ordan onu bagla@Metings1905 kanka senin ikna kabiliyetin yüksektir git konuş şunlara yatirsinlar saat 6 ya geliyor
Slot a ara ver sen bı sure vermiosa zorlama artık ya da sağlayıcı değiş Hack Shaw Playson felan dene birdeBurdan bu sağlayıcı oynanmaz abi io da da en iyi pragmaticti çok kaybettim ama ben milyon kovaladım o yüzden oturup düşününce normal yani öyle para çok nadir geliyo yani arka arkaya 1500-2000x ödeme atıyor oralar hemde 40-50 betlere burda yok abi mümkün değil bi kere 200x attıysa arkası komple 10x orda da farklı sağlayıcı denedim 30 tane yaklaşık ulan anasını satayım pragmatic daha iyi yok hiç vermiyorlar kanki
Bildiğin adam sana kumar bile oynatmıyor anında alıyo parayı hani 10k satın al sana 100 tl ödüyor 200 tl ödüyo arka arkaya sok olursun yani
La bro o asker falan deil ds yapiyor diye dusunuyorum.ben o adami her gordugumde askerim diyor gece gunduz rollerde askerlik 6 ay deilmi aw sen gitmeden once askerim diyordu sen geldin o hala askerSenin hakkını Metin abine verek la @Metings1905
Bana günde 5 6 tane sponsor geliyor zaten benden yana sıkıntı yok bu konu sahibinin de hiç bi zman rolüne gelmedim bu forumda suan mulayim besiktas gibi adamlar sayesinde forum canlanıyor onlarda yokken birileri onlara bir destek çıksa adamlarda olduğu zaman zaten paranın boyutuna bakmazlarBak sen çok yaşa , bu aralar işler kesat ama bu böyle gitmez yine bir Max atarız orada elemeleri sağlam yaparız ne dost deriz ne düşman eler geçerizonun için bana pek kimse birşey vermesin ki bende sana vermiştim demesin @besiktas adam bugün al sigara iç diyip para yolladı bende ona o gün gelince o paranın on katını atmazsam namussuz olayım bunlar ince çizgilerdir
dmden iban yolla haydi sal konuyu@Metings1905 kanka senin ikna kabiliyetin yüksektir git konuş şunlara yatirsinlar saat 6 ya geliyor
Kimle takıldığın çok önemli aga benim sabit alıp verdiğim 2-3 kişi vardır dışına çıkmamYok ulan konu dışı kanka seninle alakası yok canını yediğim ben burada 5 saattir uyumadım seni izliyorum yorum yapmadım yapamam her zaman müsait olamıyorum sadece belkide 50 bin para dağıttım bana geri dönüşü 250₺ oldu onun kıyaslamasını yapıyorum yani insanlar çok tuhaf
O kim la muhabbetim yokOsımhan 300 k cektı la ordan onu bagla
Ben yüksek alayım da komple bırakayım diye zorluyorum da belki denk gelir yüksek dediğim 200-250 alırsam bırakcam abi çünkü oynamaya devam ettikçe milyon da olsa gidiyo benim dengem bozuk normal değil 500k ver şimdi 200 bin gittiyse hayatta durmam hepsi yok olur o günSlot a ara ver sen bı sure vermiosa zorlama artık ya da sağlayıcı değiş Hack Shaw Playson felan dene birde
hahahshshahahahajjaLa bro o asker falan deil ds yapiyor diye dusunuyorum.ben o adami her gordugumde askerim diyor gece gunduz rollerde askerlik 6 ay deilmi aw sen gitmeden once askerim diyordu sen geldin o hala asker
Ben kimseyle pek takilmam kanka hoşuma giden heryerdeyim bilmem ,menfaat gütmem eğlenir vakit geçirir giderim işi piçliğe vursam çalışmam buradan maaşı kazanırım zatende içimizde yok beceremeyiz ☺Kimle takıldığın çok önemli aga benim sabit alıp verdiğim 2-3 kişi vardır dışına çıkmam
@VictorosimhenO kim la muhabbetim yok
Sözleşmeli er olmasın dayıLa bro o asker falan deil ds yapiyor diye dusunuyorum.ben o adami her gordugumde askerim diyor gece gunduz rollerde askerlik 6 ay deilmi aw sen gitmeden once askerim diyordu sen geldin o hala asker
Geçen sene ben öyle oldum işte 10 dakikada 100 bin kar yaptım rulet deBen yüksek alayım da komple bırakayım diye zorluyorum da belki denk gelir yüksek dediğim 200-250 alırsam bırakcam abi çünkü oynamaya devam ettikçe milyon da olsa gidiyo benim dengem bozuk normal değil 500k ver şimdi 200 bin gittiyse hayatta durmam hepsi yok olur o gün
Dost 10 mesaji alamam diyorsun ya bu listedeki 3 4 kisi senin 2 kupon yattiktan sonra takibi birakan adamlar senin kazandigin kuponlar 3 4 5 . Kupinlar orda da tskip eden kisi sayisi 10 15 kisi maximum senin ödül vermen gereken kisilerde bunlar oluyorDost sana özelden de açıkladım buradan da söylüyorum ben yanlış liste yapmam bak git bu listedeki herkese ilk mesajdan bu yana bak 2 adımın sonuna kadar . 10 mesaj yazan herkesi listeye alsam 50 kişi yapıyor . Buradan alamadıysan benden alırsın daha sonra sıkıntıya mahal yok
Komutana abımm dedıyse uzamıstırLa bro o asker falan deil ds yapiyor diye dusunuyorum.ben o adami her gordugumde askerim diyor gece gunduz rollerde askerlik 6 ay deilmi aw sen gitmeden once askerim diyordu sen geldin o hala asker
2.uzun dönem hemde abim.Sözleşmeli er olmasın dayı
Oaranin hamina gor oSözleşmeli er olmasın dayı
ya boş yapma haylan ver bi elektrik kendimize gelelimBen kimseyle pek takilmam kanka hoşuma giden heryerdeyim bilmem ,menfaat gütmem eğlenir vakit geçirir giderim işi piçliğe vursam çalışmam buradan maaşı kazanırım zatende içimizde yok beceremeyiz ☺
DostDost 10 mesaji alamam diyorsun ya bu listedeki 3 4 kisi senin 2 kupon yattiktan sonra takibi birakan adamlar senin kazandigin kuponlar 3 4 5 . Kupinlar orda da tskip eden kisi sayisi 10 15 kisi maximum senin ödül vermen gereken kisilerde bunlar oluyor