Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling dost/ Kasa 10 Bin Hedef 30 Bin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,125
22,084
113
Senin kadar olmuyo emin ol.herkese salça olma ağzının payını verirler oturursun götunun üstüne😂hadi şimdi o boş beleş adamlarına yap bu artisliklerini gereksiz adam😂
Bak ben 1 tane bıle kırıcı rencıde edıcı bır laf etmedım ama sovmusum gıbı karsılık verıyorsun yakısmadı

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,122
17,918
113
Bana tümbet destek pragmatic oynama dedi Açık açık karıyla 20 dk konuştum çünkü aylardır kaybediyorum yani bi tane 20k alamamak nedir ya zaten 4-5 atıyorum minimum attığım zaman hani bonusta alıyoruz 7-8k kasa eee yani 10 ayda bi tane 7-8 bin 20k paraya çıkmıyor mu yani bu nasıl bi orospu çocukluğu
dolar Euro yükseldikçe
Pragmatic TR ye muslukları kıstı iyice

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,363
6,642
113
Burda para kazanıp hak eden kişilere para dagitllrsa yarin kimse parasız kalmaz dost yarin bir gün biz birseyler kazandığımız da kimse neden ben yokum diye tavır yapmasın
Bak sen çok yaşa , bu aralar işler kesat ama bu böyle gitmez yine bir Max atarız orada elemeleri sağlam yaparız ne dost deriz ne düşman eler geçeriz :) onun için bana pek kimse birşey vermesin ki bende sana vermiştim demesin @besiktas adam bugün al sigara iç diyip para yolladı bende ona o gün gelince o paranın on katını atmazsam namussuz olayım bunlar ince çizgilerdir

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
77,737
49,938
113
Bak sen çok yaşa , bu aralar işler kesat ama bu böyle gitmez yine bir Max atarız orada elemeleri sağlam yaparız ne dost deriz ne düşman eler geçeriz :) onun için bana pek kimse birşey vermesin ki bende sana vermiştim demesin @besiktas adam bugün al sigara iç diyip para yolladı bende ona o gün gelince o paranın on katını atmazsam namussuz olayım bunlar ince çizgilerdir
Sigara nedir dost sen bana yaz yollarım ben sana sigara lafı olmaz

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,099
84,850
113
dolar Euro yükseldikçe
Pragmatic TR ye muslukları kıstı iyice
Burdan bu sağlayıcı oynanmaz abi io da da en iyi pragmaticti çok kaybettim ama ben milyon kovaladım o yüzden oturup düşününce normal yani öyle para çok nadir geliyo yani arka arkaya 1500-2000x ödeme atıyor oralar hemde 40-50 betlere burda yok abi mümkün değil bi kere 200x attıysa arkası komple 10x orda da farklı sağlayıcı denedim 30 tane yaklaşık ulan anasını satayım pragmatic daha iyi yok hiç vermiyorlar kanki
Bildiğin adam sana kumar bile oynatmıyor anında alıyo parayı hani 10k satın al sana 100 tl ödüyor 200 tl ödüyo arka arkaya sok olursun yani

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,363
6,642
113
Sigara nedir dost sen bana yaz yollarım ben sana sigara lafı olmaz
Yok ulan konu dışı kanka seninle alakası yok canını yediğim ben burada 5 saattir uyumadım seni izliyorum yorum yapmadım yapamam her zaman müsait olamıyorum sadece belkide 50 bin para dağıttım bana geri dönüşü 250₺ oldu onun kıyaslamasını yapıyorum yani insanlar çok tuhaf

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...