Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling dost/ Kasa 10 Bin Hedef 30 Bin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,351
6,631
113
Katılıyorum. Yani sen dolandırırsın kısmına değil ikinci kısma 😅
Ben katılmıyorum ben dolandırırım net söyleyim 😆 at 50k dağıt diye yarın güzel bir alem yapayim , yarında haylaz06 diye hesap açar gelirim
Hahahaha 😆

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,072
58,219
113
İtımatımız var reıs sana rısk almaya gerek yok
Yok daha 2 gun once o scotter denen eleman 6kyi aldi kacti ondan once saulvarez ayni seyi yapti.ben kendime yapamazsam erhana yaptiririm muhtemelen o arkadasta kelek yapmaz ama az para deil dagitilcak olan.kik dagitim yapsin deseler ben yaparim olmazsa sertac maxim metin yapsin derdim

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
77,957
84,716
113
abiler ben koğuşu uyandırdım nöbetsizim zaten yatıyorum allaha emanet olun beni sevmesenizde hepiniz iyi adamlarsınız sizle konuşurken eğleniyorum keyif alıyorum bir yanlışım olduysa akşam kusura bakmayın hayırlı sabahlar hepinize dikkat edin kendinize.
Gece nöbet yeri terk edilmiş sabah yanaşık düzen eğitiminde belanızı sikerler dost haberin olsun acı sesle yeeeaağğt kaaalkk

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,351
6,631
113
Yok daha 2 gun once o scotter denen eleman 6kyi aldi kacti ondan once saulvarez ayni seyi yapti.ben kendime yapamazsam erhana yaptiririm muhtemelen o arkadasta kelek yapmaz ama az para deil dagitilcak olan.kik dagitim yapsin deseler ben yaparim olmazsa sertac maxim metin yapsin derdim
Siz uğraşmayın abi salın bana ben bir güzel yiyim o parayı 😆😆

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,122
17,918
113
4000 gibi bir küçük meblayi alıp kaçıp giden yarın götunude Satar parasız kalınca
Yazık valla kaç yaşında adamlar 4000 le adam olacaklar sanki

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,359
17,271
113
Beni metinden önce yazdığın için sağol abi

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,811
21,866
113
Ben 5 kısıden fazlaya atamıyorum reıs 12 kısı sıkıntı ama agzın yanmaktansa bastan konusmak mantıklı kımseyı suclamak degıl ama ıs ısten gecınce arkasından konussan ne olcak

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,636
6,441
113
Ben katılmıyorum ben dolandırırım net söyleyim 😆 at 50k dağıt diye yarın güzel bir alem yapayim , yarında haylaz06 diye hesap açar gelirim
Hahahaha 😆
Niye bu kadar ısrarcısın anlamadım tamam madem sen dolandırıcısın😅

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
77,957
84,716
113
Bu forumda kripto yaylacı bayram sağlamdı dayı o olsa hepsini o yapsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...