- 29,811
- 21,866
- 113
Ben katılmıyorum ben dolandırırım net söyleyim 😆 at 50k dağıt diye yarın güzel bir alem yapayim , yarında haylaz06 diye hesap açar gelirimKatılıyorum. Yani sen dolandırırsın kısmına değil ikinci kısma 😅
Yok daha 2 gun once o scotter denen eleman 6kyi aldi kacti ondan once saulvarez ayni seyi yapti.ben kendime yapamazsam erhana yaptiririm muhtemelen o arkadasta kelek yapmaz ama az para deil dagitilcak olan.kik dagitim yapsin deseler ben yaparim olmazsa sertac maxim metin yapsin derdimİtımatımız var reıs sana rısk almaya gerek yok
Yat uyu kanka boşverNoldu niye ortalik karıştı
Gece nöbet yeri terk edilmiş sabah yanaşık düzen eğitiminde belanızı sikerler dost haberin olsun acı sesle yeeeaağğt kaaalkkabiler ben koğuşu uyandırdım nöbetsizim zaten yatıyorum allaha emanet olun beni sevmesenizde hepiniz iyi adamlarsınız sizle konuşurken eğleniyorum keyif alıyorum bir yanlışım olduysa akşam kusura bakmayın hayırlı sabahlar hepinize dikkat edin kendinize.
Siz uğraşmayın abi salın bana ben bir güzel yiyim o parayı 😆😆Yok daha 2 gun once o scotter denen eleman 6kyi aldi kacti ondan once saulvarez ayni seyi yapti.ben kendime yapamazsam erhana yaptiririm muhtemelen o arkadasta kelek yapmaz ama az para deil dagitilcak olan.kik dagitim yapsin deseler ben yaparim olmazsa sertac maxim metin yapsin derdim
Kanka uyusam sana atsam ibani halleder misin yavYat uyu kanka boşver
Beni metinden önce yazdığın için sağol abiYok daha 2 gun once o scotter denen eleman 6kyi aldi kacti ondan once saulvarez ayni seyi yapti.ben kendime yapamazsam erhana yaptiririm muhtemelen o arkadasta kelek yapmaz ama az para deil dagitilcak olan.kik dagitim yapsin deseler ben yaparim olmazsa sertac maxim metin yapsin derdim
Ben 5 kısıden fazlaya atamıyorum reıs 12 kısı sıkıntı ama agzın yanmaktansa bastan konusmak mantıklı kımseyı suclamak degıl ama ıs ısten gecınce arkasından konussan ne olcakYok daha 2 gun once o scotter denen eleman 6kyi aldi kacti ondan once saulvarez ayni seyi yapti.ben kendime yapamazsam erhana yaptiririm muhtemelen o arkadasta kelek yapmaz ama az para deil dagitilcak olan.kik dagitim yapsin deseler ben yaparim olmazsa sertac maxim metin yapsin derdim
Sıkıntılı bir hesap değil demi kankaKanka uyusam sana atsam ibani halleder misin yav
Sifir sikintiSıkıntılı bir hesap değil demi kanka
Niye bu kadar ısrarcısın anlamadım tamam madem sen dolandırıcısın😅Ben katılmıyorum ben dolandırırım net söyleyim 😆 at 50k dağıt diye yarın güzel bir alem yapayim , yarında haylaz06 diye hesap açar gelirim
Hahahaha 😆
Bu forumda kripto yaylacı bayram sağlamdı dayı o olsa hepsini o yapsınYok daha 2 gun once o scotter denen eleman 6kyi aldi kacti ondan once saulvarez ayni seyi yapti.ben kendime yapamazsam erhana yaptiririm muhtemelen o arkadasta kelek yapmaz ama az para deil dagitilcak olan.kik dagitim yapsin deseler ben yaparim olmazsa sertac maxim metin yapsin derdim
Ulan skkıntı olsa nolcak ıbanı kopyalayıp dagıtımcıha atcan 😀Sıkıntılı bir hesap değil demi kanka
1 milyonsan aşağısı kurtarmaz4000 gibi bir küçük meblayi alıp kaçıp giden yarın götunude Satar parasız kalınca
Yazık valla kaç yaşında adamlar 4000 le adam olacaklar sanki
Sağol kanka iltifatın için eyvallahNiye bu kadar ısrarcısın anlamadım tamam madem sen dolandırıcısın😅