İyi sabahlar hacım@dost Kanka ben de yatiyorum kesene bereket simdiden. Herkese iyi sabahlar
Oda hikaye geçen site 500₺ nakit ekledi direk çekin dedi , akabinda yüzde 50 yatırım bonusu var 2000₺ yatırın 1000₺ biz verelim çevrimsiz dedi tamam dedim 500₺ çekimi verince yazın bana dedi yazdım onaylıyorum şimdi dedi onayladı saniyede geldi para hemde IQ money ile onuda silmiş oldum kafamdan hepsi sitelerde bitiyorDoğru söylüyor bu yalan değil haberiniz olsun aracı kurum olayı kesinlikle doğru ödüyor bunlar aracı kuruma parayı aracı kurum bize ödüyor
Aslan dostttt
Bizim gönlümüz zengin kardeşim. Benim durumum pek kötü değil zaten dostum,çok iyi de değilim ama kendi kendimi idare edebiliyorum. Çalışıyorum, maaşım bana yetiyor. Sözüm meclisten dışarı burda pek çok kişi gibi işsiz işsiz takılıp bütün gün rol parası kovalamıyorum. Denk geldiği zaman, o an bütçemiz de dara düşmüşse ve sevdiğim bir insansa, rolünü takip ediyorum, onun dışında burda çok kimse ile de artık muhatap olmak istemiyorum. Böylesi en iyisi.Neyse dün parayı bulmuşsun reis , nasıldı zengin olmak nasıl bir duygu anlatsana biraz
Adamsın dün çok kişi nasiplendi senden takdir ettim şansın yolun daima açık olsunBizim gönlümüz zengin kardeşim. Benim durumum pek kötü değil zaten dostum,çok iyi de değilim ama kendi kendimi idare edebiliyorum. Çalışıyorum, maaşım bana yetiyor. Sözüm meclisten dışarı burda pek çok kişi gibi işsiz işsiz takılıp bütün gün rol parası kovalamıyorum. Denk geldiği zaman, o an bütçemiz de dara düşmüşse ve sevdiğim bir insansa, rolünü takip ediyorum, onun dışında burda çok kimse ile de artık muhatap olmak istemiyorum. Böylesi en iyisi.
İq moneyle gelmez bi sitenin finansında tanıdık var Papara çektim ödedim ben dedi pendinge düştü nasıl ödedin dedim aracı kuruma ödedim dedi o göndercek 40 dk sonra geldi paraOda hikaye geçen site 500₺ nakit ekledi direk çekin dedi , akabinda yüzde 50 yatırım bonusu var 2000₺ yatırın 1000₺ biz verelim çevrimsiz dedi tamam dedim 500₺ çekimi verince yazın bana dedi yazdım onaylıyorum şimdi dedi onayladı saniyede geldi para hemde IQ money ile onuda silmiş oldum kafamdan hepsi sitelerde bitiyor
Sağolasın kardeşim amin cümlemizin inşallahAdamsın dün çok kişi nasiplendi senden takdir ettim şansın yolun daima açık olsun
Kesene bereket gönlü güzel dost, kansız dostda varolsunİyi sabahlar hacım
Kanka emin ol öyle birşey yok bu sorun betcolarda vardır birtek mesela şimdi betwoondan çekim yap gece gündüz hangi saat olursa olsun betcodaki dijital para transferi şirketi ile aynıdır maksimum 5 dk sonra hesabına geçer para bunlar hep ayak inan bana , firma içeride para çeviriyor bu paralar milyon dolarlar öyle hesabını tutamayiz 1 saatlik bir faizi bile bir dünya para getirir. Betco falan hep bunlarla anlaşmalı çok çakallarİq moneyle gelmez bi sitenin finansında tanıdık var Papara çektim ödedim ben dedi pendinge düştü nasıl ödedin dedim aracı kuruma ödedim dedi o göndercek 40 dk sonra geldi para
Yahu aracı kurum olayı olmaz mı kardeşim o kadar hesabı yönetemezler bu işler tek elden yönetiliyor aracı kurumlar var site tek tek hesap toplayamaz ara kurum üzerinden işlemler daha sağlıklı onlar için hem adamla samimiydik bana niye yalan söylesinKanka emin ol öyle birşey yok bu sorun betcolarda vardır birtek mesela şimdi betwoondan çekim yap gece gündüz hangi saat olursa olsun betcodaki dijital para transferi şirketi ile aynıdır maksimum 5 dk sonra hesabına geçer para bunlar hep ayak inan bana , firma içeride para çeviriyor bu paralar milyon dolarlar öyle hesabını tutamayiz 1 saatlik bir faizi bile bir dünya para getirir. Betco falan hep bunlarla anlaşmalı çok çakallar
Havale verdim abiHavaleyle çekim ver der şiödi
Paratim reddetti havale ver dedi verdik yine reddettiHavaleyle çekim ver der şiödi
Sordun mu şimdi ne diyorParatim reddetti havale ver dedi verdik yine reddetti