- 82,054
- 29,130
- 113
Daım ola terbıkler beyler
Yorum yok bro 😁Bu satte bu kadar aktif adamı nerden buldunuz
Ben parsens a iban atmıştım dost sana mı atayım anlamadımDierleriini dost yollamis bende kalan 2 kisi bide kendim
Sağol reis sayende bir çok kişi rızıklandıYeni uyandim yav won olduysa herkes kazandiysa ne mutlu
Sizin kesenize bereketYeni uyandim yav won olduysa herkes kazandiysa ne mutlu
Ağzına yüreğine sağlık kesene bereket yetişemedik ama çoğu kişinin rızasını aldın allah ta senden razı olsunYeni uyandim yav won olduysa herkes kazandiysa ne mutlu
Kesene bereket dosttYeni uyandim yav won olduysa herkes kazandiysa ne mutlu
Kazandık reis kesene bereketYeni uyandim yav won olduysa herkes kazandiysa ne mutlu
Tskr ederiz biraz garip isler oldu ama senin basini agritmaya gerek yoktu 😁Yeni uyandim yav won olduysa herkes kazandiysa ne mutlu
Iban atsana kardes bitek sen kaldin hem doul atiyor adam hemde pesinizde kosuyoruz odulu atalim diye.millet odulu alip kaciyorKazandık reis kesene bereket
Listenin en başındaydık en sona kaldık puhaha @dost kalk ula kalkkkTskr ederiz biraz garip isler oldu ama senin basini agritmaya gerek yoktu 😁
Parsens e attımIban atsana kardes bitek sen kaldin hem doul atiyor adam hemde pesinizde kosuyoruz odulu atalim diye.millet odulu alip kaciyor
Hayat1 e atican adam daha ne kaddar açıklayıcı yazsın sırayı yazmış IBAN at yazmış parsense attım Dion IBAN🤣Parsens e attım
Attım şimdiHayat1 e atican adam daha ne kaddar açıklayıcı yazsın sırayı yazmış IBAN at yazmış parsense attım Dion IBAN🤣