- 9,373
- 3,278
- 113
Valla avukata danistim bekle dedi bekliyorum oyle olmadı dediğini yapayimHızlı bir avukat tut kur farkıyla alırsın paranı
Valla avukata danistim bekle dedi bekliyorum oyle olmadı dediğini yapayimHızlı bir avukat tut kur farkıyla alırsın paranı
Gerekcede yetkisizlik yazıyor baştaNelerle uğraşıyoruz aw
Sende mi Dolandıldın knkValla avukata danistim bekle dedi bekliyorum oyle olmadı dediğini yapayim
3 yıl olduysa geri verirler paranı.2022 yılında 14 bin tl dolandirilmistim
İntegram üzerinden kripto vs dediler arkadaşımın hesabını çalmışlar meğersem bende 14 Bin para attım dolandirici çıkmıştı savcılığa bilgileri vermiştim dosya açık şuan
Kağıtları ve tel numaralarını savcılığa vermiştim
Dava açık yargıtayda gözüküyor şuan
Paramı geri vereceklermi sizce
Peşinden koşmadım arayıp sormadım hiç ama şuan yargitayda gözüküyor yani
Paramı geri alabilecekmiyim 3 yıl oldu??
Yok kanka arabama zarar vurdular polisle beraber gittik araba masrafi 38 bin tutar dediler tutankta tutty tebligat geldi. 4 ay oldu herhangi bi zararim karsilnmadi onundedimSende mi Dolandıldın knk
Verirler knk benceYok kanka arabama zarar vurdular polisle beraber gittik araba masrafi 38 bin tutar dediler tutankta tutty tebligat geldi. 4 ay oldu herhangi bi zararim karsilnmadi onundedim
Yarın Adliyeye gidip soracağım knkya3 yıl olduysa geri verirler paranı.
Sabah gıt knk erkenden roll olmaz kacırmassın knk🙏🙏🙏Yarın Adliyeye gidip soracağım knkya
Tmm knk gideyim durum neymiş sorayım b i yaaSabah gıt knk erkenden roll olmaz kacırmassın knk🙏🙏🙏
Sor haberdar et bızı knkTmm knk gideyim durum neymiş sorayım b i yaa
Inşallah güzel para haberi gelr knkyaSor haberdar et bızı knk
Burda var knkInşallah güzel para haberi gelr knkya
Hadi inşallah 50 k alsam yeter be knkBurda var knk
70 bin yapıyor knk suan, paramın degeri knkBurda var knk
Nitelikli dolandırıcılıkta arabulucu olmaZŞahıs tespit edildiyse zamanında arabulucu seni aramadı mı ?
Niye knk paramı kim vercek tekfn degştşm yabancı diye acmamıştım ben telefonu knkNitelikli dolandırıcılıkta arabulucu olmaZ
Kişi aynı tutarı geri gönderirse ona yetiyor zaten ..öyle faizli falan ödeme yok basit dolandırıcılık olsaydı zaten mahkeme açılmadan uzlastirmaya giderdi seni ararlardi şu kadar istiyorum derdin kabul ederlerse senin dosya düşerdi daha bişey alamazsın sen o davadan en fazla gönderdiğini alırsın bir ihtimalNiye knk paramı kim vercek tekfn degştşm yabancı diye acmamıştım ben telefonu knk
avukatlık bürosunda böyle yazıyor2022 yılında 14 bin tl dolandirilmistim
İntegram üzerinden kripto vs dediler arkadaşımın hesabını çalmışlar meğersem bende 14 Bin para attım dolandirici çıkmıştı savcılığa bilgileri vermiştim dosya açık şuan
Kağıtları ve tel numaralarını savcılığa vermiştim
Dava açık yargıtayda gözüküyor şuan
Paramı geri vereceklermi sizce
Peşinden koşmadım arayıp sormadım hiç ama şuan yargitayda gözüküyor yani
Paramı geri alabilecekmiyim 3 yıl oldu??