http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dolandırıldım

gangplank

Huzur ancak Allah'ı anmakla olur..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,981
2,669
113
2022 yılında 14 bin tl dolandirilmistim
İntegram üzerinden kripto vs dediler arkadaşımın hesabını çalmışlar meğersem bende 14 Bin para attım dolandirici çıkmıştı savcılığa bilgileri vermiştim dosya açık şuan

Kağıtları ve tel numaralarını savcılığa vermiştim
Dava açık yargıtayda gözüküyor şuan
Paramı geri vereceklermi sizce
Peşinden koşmadım arayıp sormadım hiç ama şuan yargitayda gözüküyor yani

Paramı geri alabilecekmiyim 3 yıl oldu??
3 yıl olduysa geri verirler paranı.

Victorosimhen

🇹🇷Karadenizli🇹🇷 Ben imkansıza zar attım..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,069
6,348
113
Yok kanka arabama zarar vurdular polisle beraber gittik araba masrafi 38 bin tutar dediler tutankta tutty tebligat geldi. 4 ay oldu herhangi bi zararim karsilnmadi onundedim
Verirler knk bence

Tamita

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
879
489
63
Hesabına gönderdiğin
Niye knk paramı kim vercek tekfn degştşm yabancı diye acmamıştım ben telefonu knk
Kişi aynı tutarı geri gönderirse ona yetiyor zaten ..öyle faizli falan ödeme yok basit dolandırıcılık olsaydı zaten mahkeme açılmadan uzlastirmaya giderdi seni ararlardi şu kadar istiyorum derdin kabul ederlerse senin dosya düşerdi daha bişey alamazsın sen o davadan en fazla gönderdiğini alırsın bir ihtimal

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,994
1,304
113
2022 yılında 14 bin tl dolandirilmistim
İntegram üzerinden kripto vs dediler arkadaşımın hesabını çalmışlar meğersem bende 14 Bin para attım dolandirici çıkmıştı savcılığa bilgileri vermiştim dosya açık şuan

Kağıtları ve tel numaralarını savcılığa vermiştim
Dava açık yargıtayda gözüküyor şuan
Paramı geri vereceklermi sizce
Peşinden koşmadım arayıp sormadım hiç ama şuan yargitayda gözüküyor yani

Paramı geri alabilecekmiyim 3 yıl oldu??
avukatlık bürosunda böyle yazıyor

Dolandırılan parayı geri almanın yolu, önce suç duyurusunda bulunmak, sonra da hukuk mahkemesinde tazminat davası açmaktır. Mahkeme, delillerle zararın ispatı halinde, paranın iadesine hükmedebilir.

yargıtayda gözüküyorsa büyük ihtimalle öderler ama 3 sene geçmiş üstünden biraz