http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dolandırıldım

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,139
1,058
113
Kesinleşme şerhleri çıktığına göre bunlsr büyük ceza almış istinaf onamış onlarda yargıtaya göndermişler

Tanjuk39

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,041
255
83
Benimde vardı bi gerekçeli karar dosyam ağır ceza itiraz ettim isirinaf ta bekliyor 1 aydır kaç ay daha bekler bu

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,139
1,058
113
Bu ne demek kanka
Savcıdan talep istiyorlar ..
Kovuşturma başlayacak savcı talebini verecek mahkeme başlayacak veya kovuşturma ortasında savcıya düzeltmek yada eklemek istediğiniz birşey varmı karar vereceğiz siz ne diyorsunuz diyor mahkeme.

Tanjuk39

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,041
255
83
Savcıdan talep istiyorlar ..
Kovuşturma başlayacak savcı talebini verecek mahkeme başlayacak veya kovuşturma ortasında savcıya düzeltmek yaa eklemek istediğiniz birşey varmı karar vereceğiz siz ne diyorsunuz diyor mahkeme.
Kanka davadaki savcıdan mı istiyorlar zaten mahkemede yağma suçu istedi savcı mahkeme biterken hakim gerekli delil yok dedi dilekçe verdik istinaf kabul etti

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,139
1,058
113
Kanka davadaki savcıdan mı istiyorlar zaten mahkemede yağma suçu istedi savcı mahkeme biterken hakim gerekli delil yok dedi dilekçe verdik istinaf kabul etti
Yerel mahkeme gönderdiyse kovuşturma savcısından istiyorlardır
İstinaf gönderdiyse kendi savcılarıdır son görüş istiyorlar işte ne karar verelim siz ne diyorsunuz diye.

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,139
1,058
113
Kararsızlıkla iş yürütüp insanların hayatı hakkında karar veriyorlar fıkra bu kadar.

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,139
1,058
113
Savcı vermişmi mütaala baktınmı?

Tanjuk39

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,041
255
83
Birden fazla kişi tarafından yağma suçu üstüme kepenk kapadılar silah çektiler bıçak çektiler görüntüler karşı okuldan çıktı ama silah bıçak bulunamadı tabi kepenk vs kapadıkları gözüküyor gece 12:30 dışarı dan

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,139
1,058
113
Birden fazla kişi tarafından yağma suçu üstüme kepenk kapadılar silah çektiler bıçak çektiler görüntüler karşı okuldan çıktı ama silah bıçak bulunamadı tabi kepenk vs kapadıkları gözüküyor gece 12:30 dışarı dan
Topu savcıya atmışlar savcı ne derse ona göre karar verecekler.
Savcı mütaalasına bak ona göre diyelim şu olur bu olur diye

Tanjuk39

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,041
255
83
O gelince gönder bana özelden bakarım
Ağır ceza mahkemesi yerel de 4 saat sürdü bende gittim avukatla ara dediler karar için savcı direk hapis istedi ilk o konuştu sonra hakim durdu gerekli yeterli belge yok dedi imzaya gidiyorlardı denetimli onu bile kaldırdı

Victorosimhen

🇹🇷Karadenizli🇹🇷 Ben imkansıza zar attım..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,104
6,371
113
5 yıla kadar zamanı var öncelikle parayı attığın arkadaşının baş şüpheli sanık olduğunu üzülerek belirtmeliyim bu gibi suçlar bilişim sucudur ve çok karmaşıktır dosyadır sonuç olarak oranı alacaksın ama paranın bir değeri kalmayacak
Instagramı calınmış sandıklar 2 kişi farklı kişi knk