http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dolandırıldım

Victorosimhen

🇹🇷Karadenizli🇹🇷 Ben imkansıza zar attım..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,104
6,371
113

Tamita

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
881
489
63
Ağır cezadan belli zaten nitelikli dolandırıcılıktan yargılanıyorlar yani zararını karsilicak olsalar çoktan ibanini o para gelirdi yada PTT den gönderirlerdi ama fazlasını değil aldıklarını gönderirlerdi en iyi ihtimal gönderdiğin parayı alırsın yani dostum büyük ihtimalle hiç bişey alamazsın karşı taraf yediği cezayla kalır çok beklentin olmasın sonra üzülme diye tekrar tekrar yazıyorum yanlış anlama

Victorosimhen

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,104
6,371
113
Ağır cezadan belli zaten nitelikli dolandırıcılıktan yargılanıyorlar yani zararını karsilicak olsalar çoktan ibanini o para gelirdi yada PTT den gönderirlerdi ama fazlasını değil aldıklarını gönderirlerdi en iyi ihtimal gönderdiğin parayı alırsın yani dostum büyük ihtimalle hiç bişey alamazsın karşı taraf yediği cezayla kalır çok beklentin olmasın sonra üzülme diye tekrar tekrar yazıyorum yanlış anlama
Bakalım soracağım dost yarın

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,978
2,806
113
Dostum bu dosyada sanıklar sonuç olarak soruşturma aşamasında zararını gidermediği için,etkin pişmanlıktan yararlanmadan ceza almıştır ,bu adamlar belli ki fakir baro avukatı aracılığıyla Yargıtay'a temyize göndermişler.14000 lirayı ödeyip dosyayı kapatmak varken bu aşamaya geldilerse .bu saatten sonra adamlar cezaya razı ödemeye kapalı demektir.adamlar odesede, ödemesede verilen cezayı yatacak ,sen olsan öder misin şu saatten sonra😁sen maddi bı beklentiye girme ,aksine senin yüzünden hapise girecek bu adam 6 ay sonra dışarı çıkar ,tetikte ol bu tiplerin napacagi belli olmaz takıntılı olurlar

Victorosimhen

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,104
6,371
113
Adliyeye gittim daha dava olmamış dedi haber verirler dedi dostlar