http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dolandırıldım

liberte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,017
2,302
113
Savcılık aşamasında arabulucuya gider normalde dosya. Ama şu anda mahkeme aşamasına geçmiş. O aşama bitmiş. Sanıkların da bence bu paradan bilgisi yoktur. Yoksa yüz kere sana ulasirlardi. Hesaplarını kullandırma, ya da onlarda dolandirilmistir. Onlar ceza alsa da sana para donmeyebilir. Orada evrak bölümü var. Oradan gelişimi oku. Adliyeye gitsen dosya numarası versen sana bilgi vermezler, fotokopi verirler. Oda sayfalar tutar. Bir de iki üç nüsha veriyorlar. Eline 500 bin safya çıkar. Dünya kadar fotokopi parası ödersin. Oysa bak uyapta var. Oradan oku. En sağda görüntüle var. Dosya açılınca evrak bölümünü tıkla.

Victorosimhen

🇹🇷Karadenizli🇹🇷 Ben imkansıza zar attım..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,104
6,371
113
Savcılık aşamasında arabulucuya gider normalde dosya. Ama şu anda mahkeme aşamasına geçmiş. O aşama bitmiş. Sanıkların da bence bu paradan bilgisi yoktur. Yoksa yüz kere sana ulasirlardi. Hesaplarını kullandırma, ya da onlarda dolandirilmistir. Onlar ceza alsa da sana para donmeyebilir. Orada evrak bölümü var. Oradan gelişimi oku. Adliyeye gitsen dosya numarası versen sana bilgi vermezler, fotokopi verirler. Oda sayfalar tutar. Bir de iki üç nüsha veriyorlar. Eline 500 bin safya çıkar. Dünya kadar fotokopi parası ödersin. Oysa bak uyapta var. Oradan oku. En sağda görüntüle var. Dosya açılınca evrak bölümünü tıkla.
Paradan haberi varmış knk da hesabı kiraladım filan yazmış knk arkadaşıma filan yazmış

Victorosimhen

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,104
6,371
113
Tensip zaptı yazıyor. Onu oku altlarda
Gebze 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nın 18/02/2025 tarih, 2025/67 esas ve 2025/67 karar sayılı yetkisizlik kararı ile dosya mahkememize tevzi edilmekle incelendi.Cumhuriyet Savcısından yazılı mütalaa alındı.GEREĞİ DÜŞÜNÜLDÜ:1-Mahkememizin 5271 sayılı CMK'nun 12 vd. maddeleri gereğince YETKİSİZLİĞİNE,2-Dosyanınyetkili ve görevli Gebze 4. Ağır Ceza Mahkemesi'ne GÖNDERİLMESİNE,3-Yargılama giderleri hususunun görevli ve yetkili mahkemece karara bağlanmasına,4-Ortaya çıkan olumsuz yetki uyuşmazlığının çözümü ve yargı yeri belirtilmesi için dosyanın müşterek görevli Yargıtay 5. Ceza Dairesine sunulmak üzere Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığına GÖNDERİLMESİNE,5-Karar kesinleştiğinde kararın onaylı bir suretinin 5320 S.Y'nın 16 maddesi gereğince soruşturmayı yapan kolluğa gönderilmesine,Dair, sanıklar ve müşteki ile iddia makamının yokluğunda verilen karara karşı sanıklar vemüşteki için tebliğ, iddia makamının görüldüsünden itibaren iki (2) hafta içerisinde mahkememize verilecek bir dilekçe ya da tutanağa geçirilmek suretiyle zabıt katibine yapılacak sözlü beyanla veya tutuklu bulunduğu Ceza İnfaz Kurumu ve Tutukevi müdürüne beyanda bulunmak suretiyle veya bu hususta bir dilekçe vererek İTİRAZ yasa yolu açık olmak üzere, süresinde kanun yoluna

Bu yaziyir knk hiç peşinde koşmadım isden güçten de yarın gidip ne yapmam gerek knk

Victorosimhen

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,104
6,371
113
kanun yoluna başvurulmadığında kararın kesinleşeceği ihtarıyla oy birliği ile karar verildi.16.04.2025

Victorosimhen

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,104
6,371
113
Bu yaziyor knk

liberte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,017
2,302
113
Hiç mahkemeye katılmamıssin. Bir kez gitmem lazımdı. Yokluğunuzda karar alınmış. Tebligat yapılacak deniyor belki karar tebliğ edilmiştir. Adresini veya muhtarı hiç kontrol ettim mi

liberte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,017
2,302
113
Son 20 evrakın altındaki mi oku. Kesinleşme şerhi. Dosya numaranda 2025/ 358 adliyeye gidince Yalova'da bu dosya hakkında bilgi iste ne yapmam gerekiyor de.

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,611
1,110
113
Mahkeme kararı çıkınca misal ahmet, mehmetten 40 bin çaldı vs vs... mehmetin icra takibi başlatması lazım. Para icrasız gelmez. (arabulucu varsa hariç)

tabi faiziyle alıcan. muhtemelen bir avukat bulsan iyi olur

Victorosimhen

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,104
6,371
113
Hiç mahkemeye katılmamıssin. Bir kez gitmem lazımdı. Yokluğunuzda karar alınmış. Tebligat yapılacak deniyor belki karar tebliğ edilmiştir. Adresini veya muhtarı hiç kontrol ettim mi
Katılmadım knk gebzeye gitti dosya dediler öyle kalmıştı anlayacagın bügün acık oldugunu gördüm

gecesiyah

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,376
3,279
113
Mahkeme kararı çıkınca misal ahmet, mehmetten 40 bin çaldı vs vs... mehmetin icra takibi başlatması lazım. Para icrasız gelmez. (arabulucu varsa hariç)

tabi faiziyle alıcan. muhtemelen bir avukat bulsan iyi olur
Bakalim olmasa yapacaz birseyler baska durum olsa devlet donumuza kadar alir

Victorosimhen

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,104
6,371
113
Son 20 evrakın altındaki mi oku. Kesinleşme şerhi. Dosya numaranda 2025/ 358 adliyeye gidince Yalova'da bu dosya hakkında bilgi iste ne yapmam gerekiyor de.
Kesinleş me serfinde dava 5 ayın 27si yazıyor sadece knk ya başka bir şey yazmıyor

Wolverine999

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,142
1,828
113
ulan bende üye dolandırdı sandim form içi çekirdek kola almış gelmiştim izlemek için tantanayi parayı alınca benim çekirdek kola parasını at @Victorosimhen

Victorosimhen

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,104
6,371
113
Yok knk yalovadayım şuan oyuzden haberim yoktu Hic

MrRobot

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,821
791
113
2022 yılında 14 bin tl dolandirilmistim
İntegram üzerinden kripto vs dediler arkadaşımın hesabını çalmışlar meğersem bende 14 Bin para attım dolandirici çıkmıştı savcılığa bilgileri vermiştim dosya açık şuan

Kağıtları ve tel numaralarını savcılığa vermiştim
Dava açık yargıtayda gözüküyor şuan
Paramı geri vereceklermi sizce
Peşinden koşmadım arayıp sormadım hiç ama şuan yargitayda gözüküyor yani

Paramı geri alabilecekmiyim 3 yıl oldu??
eğer karşıki adam dosyadan kurtlmak istiyorsa senin verdiğin ibana atar zaten hakim senden soracak zararın karşılanmasını istiyor musun diye soracak bunun için bir ıban isteyecek karşıki yatırırsa alırsın yatırmazsa alamazsın

Victorosimhen

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,104
6,371
113
eğer karşıki adam dosyadan kurtlmak istiyorsa senin verdiğin ibana atar zaten hakim senden soracak zararın karşılanmasını istiyor musun diye soracak bunun için bir ıban isteyecek karşıki yatırırsa alırsın yatırmazsa alamazsın
Anladım knk hayırlısı bakalım