- 3,572
- 997
- 113
demek ki nitelikli değil her şekilde mağdurun zararı karşılanacakNitelikli dolandırıcılıkta arabulucu olmaZ
demek ki nitelikli değil her şekilde mağdurun zararı karşılanacakNitelikli dolandırıcılıkta arabulucu olmaZ
Basit dolandırıcılık ağır cezada yargilanmaz bilgin yoksa yorumda yapmademek ki nitelikli değil her şekilde mağdurun zararı karşılanacak
Dostum bılmedıgımden soruyorum basıt dolandırıclık ne mesela.?Basit dolandırıcılık ağır cezada yargilanmaz bilgin yoksa yorumda yapma
Tek kişinin yaptığı dolandırıcılık birden fazla kişi olduğu zaman nitelikliye giriyorDostum bılmedıgımden soruyorum basıt dolandırıclık ne mesela.?
Paranın mıktarına gore degısmıyor yanıTek kişinin yaptığı dolandırıcılık birden fazla kişi olduğu zaman nitelikliye giriyor
2 sanık varTek kişinin yaptığı dolandırıcılık birden fazla kişi olduğu zaman nitelikliye giriyor
Hayır nitelikliye ayıran bir çok sınıf var ama en bariz birden fazla kişi olması miktarla ilgili değilParanın mıktarına gore degısmıyor yanı
2 kişi sanıkHayır nitelikliye ayıran bir çok sınıf var ama en bariz birden fazla kişi olması miktarla ilgili değil
Ağır cezadan belli zaten nitelikli dolandırıcılıktan yargılanıyorlar yani zararını karsilicak olsalar çoktan ibanini o para gelirdi yada PTT den gönderirlerdi ama fazlasını değil aldıklarını gönderirlerdi en iyi ihtimal gönderdiğin parayı alırsın yani dostum büyük ihtimalle hiç bişey alamazsın karşı taraf yediği cezayla kalır çok beklentin olmasın sonra üzülme diye tekrar tekrar yazıyorum yanlış anlama2 sanık var
Bakalım soracağım dost yarınAğır cezadan belli zaten nitelikli dolandırıcılıktan yargılanıyorlar yani zararını karsilicak olsalar çoktan ibanini o para gelirdi yada PTT den gönderirlerdi ama fazlasını değil aldıklarını gönderirlerdi en iyi ihtimal gönderdiğin parayı alırsın yani dostum büyük ihtimalle hiç bişey alamazsın karşı taraf yediği cezayla kalır çok beklentin olmasın sonra üzülme diye tekrar tekrar yazıyorum yanlış anlama
Adamı aramışlar telefonlara bakmamış neyin yorumu her şey ortada peşine de düşmemiş mağdurBasit dolandırıcılık ağır cezada yargilanmaz bilgin yoksa yorumda yapma
Ne kadar gönderdiysen o kadarını alırsın onlar anladığım kadarıyla kabarık suç dosyası var sıra sana gelememiş anca seni bulmuşBakalım soracağım dost yarın