Bu ne demek kankaKesinleşme şerhleri çıktığına göre bunlsr büyük ceza almış istinaf onamış onlarda yargıtaya göndermişler
Savcıdan talep istiyorlar ..Bu ne demek kanka
Kanka davadaki savcıdan mı istiyorlar zaten mahkemede yağma suçu istedi savcı mahkeme biterken hakim gerekli delil yok dedi dilekçe verdik istinaf kabul ettiSavcıdan talep istiyorlar ..
Kovuşturma başlayacak savcı talebini verecek mahkeme başlayacak veya kovuşturma ortasında savcıya düzeltmek yaa eklemek istediğiniz birşey varmı karar vereceğiz siz ne diyorsunuz diyor mahkeme.
Normalde savcı mütalaası yazması gerekiyor bunlar savcıdan görüş yazmışlar.Bu ne demek kanka
Savcı mütaalsı yazıyor aynenNormalde savcı mütalaası yazması gerekiyor bunlar savcıdan görüş yazmışlar.
Yerel mahkeme gönderdiyse kovuşturma savcısından istiyorlardırKanka davadaki savcıdan mı istiyorlar zaten mahkemede yağma suçu istedi savcı mahkeme biterken hakim gerekli delil yok dedi dilekçe verdik istinaf kabul etti
Normalde savcı mütalaası yazması gerekiyor bunlar savcıdan görüş yazmışlar.
Kararsızlıkla iş yürütüp insanların hayatı hakkında karar veriyorlar fıkra bu kadar.Kanka davadaki savcıdan mı istiyorlar zaten mahkemede yağma suçu istedi savcı mahkeme biterken hakim gerekli delil yok dedi dilekçe verdik istinaf kabul etti
Şuan birşey yok ekteSavcı vermişmi mütaala baktınmı?
Topu savcıya atmışlar savcı ne derse ona göre karar verecekler.Birden fazla kişi tarafından yağma suçu üstüme kepenk kapadılar silah çektiler bıçak çektiler görüntüler karşı okuldan çıktı ama silah bıçak bulunamadı tabi kepenk vs kapadıkları gözüküyor gece 12:30 dışarı dan
O gelince gönder bana özelden bakarımŞuan birşey yok ekte
Ağır ceza mahkemesi yerel de 4 saat sürdü bende gittim avukatla ara dediler karar için savcı direk hapis istedi ilk o konuştu sonra hakim durdu gerekli yeterli belge yok dedi imzaya gidiyorlardı denetimli onu bile kaldırdıO gelince gönder bana özelden bakarım
Instagramı calınmış sandıklar 2 kişi farklı kişi knk5 yıla kadar zamanı var öncelikle parayı attığın arkadaşının baş şüpheli sanık olduğunu üzülerek belirtmeliyim bu gibi suçlar bilişim sucudur ve çok karmaşıktır dosyadır sonuç olarak oranı alacaksın ama paranın bir değeri kalmayacak