- 1,933
- 1,229
- 113
Yok kardeşim nasıl serbest olsunİçeride kumar ve telefon serbest galiba
Yok kardeşim nasıl serbest olsunİçeride kumar ve telefon serbest galiba
Demek istedigimi anlayamamıssın boşver kardes allah kimseyi düsürmesinKader mahkumu ne saçma birşey demi. Suç işle cezaevine gir adı Kader mahkumu olsun . O sözü bulani si.....m
Gecmis olsun suçun neydiAmlamadim
TamamGecmis olsun suçun neydi
Hayırlı olsun dost. İnşallah tekrarı olmaz. Yeni hayatında başarılar.Dostlar öncelikle herkese selamlar sevgiler, dün itibarıyla çıkan yasadan faydalanıp tahliye oldum.
☺ Diyar727 foruma geri döndü 🔥
Hoş geldin dost Allah bir daha düşürmesin inşallah 🙏🏻Dostlar öncelikle herkese selamlar sevgiler, dün itibarıyla çıkan yasadan faydalanıp tahliye oldum.
Geçmiş olsun hocam bi umre yap kendine gelDostlar öncelikle herkese selamlar sevgiler, dün itibarıyla çıkan yasadan faydalanıp tahliye oldum.
Herşeyi konuşmuşlar neden icerdeydin kimse sormamis 😀cezan neydi sebep ne icerdeydinDostlar öncelikle herkese selamlar sevgiler, dün itibarıyla çıkan yasadan faydalanıp tahliye oldum.
KavgaHerşeyi konuşmuşlar neden icerdeydin kimse sormamis 😀cezan neydi sebep ne icerdeydin
İllegal kara paraHayırdır dost
gecmiş olsun kazasız bi yaşam diliyorum dostDostlar öncelikle herkese selamlar sevgiler, dün itibarıyla çıkan yasadan faydalanıp tahliye oldum.
Partizan başladı şuan canlıda alhilal 20.30. Arsenal Liverpool yarın Milan Pazar gunuBültene hiç bakmadım ne zaman maclar
Gecmis olsun bundan sonraki hayatında daha dikkatli ol içeri farklı dünyadır dışarı farklı dünyadır bunu en iyi sen bilirsinDostlar öncelikle herkese selamlar sevgiler, dün itibarıyla çıkan yasadan faydalanıp tahliye oldum.
Gardasim Allah düşürmesin gözün aydınDostlar öncelikle herkese selamlar sevgiler, dün itibarıyla çıkan yasadan faydalanıp tahliye oldum.
Bilmezmiyiz ya Allah kimsenin başına vermesin herkes anlık öfkesini kontrol etsinDostum Kader mahkumu ne demek biliyor musun sen ?
Bir daha ceza yiyecek işler yapmaman dileğiyle gözün aydinDostlar öncelikle herkese selamlar sevgiler, dün itibarıyla çıkan yasadan faydalanıp tahliye oldum.