- 3,411
- 1,489
- 113
Allah bir daha düşürmesin. Suç isleyip girersen bir dahada gün yüzü göstermesin.Dostlar öncelikle herkese selamlar sevgiler, dün itibarıyla çıkan yasadan faydalanıp tahliye oldum.
☺ Diyar727 foruma geri döndü 🔥
Allah bir daha düşürmesin. Suç isleyip girersen bir dahada gün yüzü göstermesin.Dostlar öncelikle herkese selamlar sevgiler, dün itibarıyla çıkan yasadan faydalanıp tahliye oldum.
Dost ne hırsızım ne katilim üzerime alınmadım ama bir nebze bazı şeylerde toplum haklı içerde çok boş insan varHayırlı olsun diyemeyeceğim ben ne yazık ki. Hırsızı, katili dışarı çıktı bir dolu. Umarım sevdiklerinizin başına bir iş gelmez.
Amin dost inşallahAllah bir daha düşürmesin. Suç isleyip girersen bir dahada gün yüzü göstermesin.
O zaman geçmiş olsunDost ne hırsızım ne katilim üzerime alınmadım ama bir nebze bazı şeylerde toplum haklı içerde çok boş insan var
Keyfine bak başkan rabbim gönlüne göre versinValla dost dün çıktık bir kaç güne para gelicek kafa dinliyoruz sonra kumara devam ahaha
Valla dost öyle ya ama içerde de iyi kumar dönüyor özellikle poker pokeri bir bilseydik içerde ya donumuzu bırakırdık ya da zengin çıkardık ahahahKeyfine bak başkan rabbim gönlüne göre versin
Tahliye bonusu verse modlar burdakilerin %70 i içeri girip çıkar bonusu almak için 🤣
Yamyam çok burda doğrı diyonTahliye bonusu verse modlar burdakilerin %70 i içeri girip çıkar bonusu almak için 🤣
Kardeş sende kumarın hertüelüsüne yolun var çıkmasamıydın 😀😀Valla dost öyle ya ama içerde de iyi kumar dönüyor özellikle poker pokeri bir bilseydik içerde ya donumuzu bırakırdık ya da zengin çıkardık ahahah
Dost bu forumda olan herkes gibi bizde bagimliyiz ama çok şükür yüksek meblalar oynayacak kadar zengin değilimKardeş sende kumarın hertüelüsüne yolun var çıkmasamıydın 😀😀
Baba tahliye diye paylaşım yaptın mı? Geçmiş olsunDostlar öncelikle herkese selamlar sevgiler, dün itibarıyla çıkan yasadan faydalanıp tahliye oldum.
Geçmiş olsun agaDostlar öncelikle herkese selamlar sevgiler, dün itibarıyla çıkan yasadan faydalanıp tahliye oldum.
Kankam Allah kurtarsın gel bidaha sarılayımDost bu forumda olan herkes gibi bizde bagimliyiz ama çok şükür yüksek meblalar oynayacak kadar zengin değilim
Valla dost içeri girdim diye övünerek baba tahliye paylaşımı atmayı kendime yakıştıramamBaba tahliye diye paylaşım yaptın mı? Geçmiş olsun
Dost on yargılı olmayinİçerisi dışarıdan daha güvenli artık!
Tahliye olduğumuz gün sabahı baş gardiyan açıklama yapmıştı yasa çıktı arkadaşlar gözünüz aydın diye yasadan yararlanamayan arkadaşlar üzülmesin burası Türkiye her an herşey olabilir dedi adam düşün devletin memuru diyor bunuSözüm sana değil geçmiş olsun. Lakin,
Açlık yoksulluktan simit çalanı içeri atıp, katili, arsızı, hırsızı, teröristi 50k kişiyi kıçından bir af uydurup, oy devşirmek için dışarı salmak...
Tamamen bu ülkenin özeti işte.
Sarılalım babam bunun şerefine hafta sonuna bı kupon ayarla bize ahahaha sağlam analiz lazımKankam Allah kurtarsın gel bidaha sarılayım
Birde içeri atmadıkları atamadıklarıni ekleyince sıkıntı çok daha büyükSözüm sana değil geçmiş olsun. Lakin,
Açlık yoksulluktan simit çalanı içeri atıp, katili, arsızı, hırsızı, teröristi 50k kişiyi kıçından bir af uydurup, oy devşirmek için dışarı salmak...
Tamamen bu ülkenin özeti işte.
Noel arası pek macda yok kankamSarılalım babam bunun şerefine hafta sonuna bı kupon ayarla bize ahahaha sağlam analiz lazım