Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet diyar727 | Tahliye Oldum

is45kardesler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
913
429
63
Dostlar öncelikle herkese selamlar sevgiler, dün itibarıyla çıkan yasadan faydalanıp tahliye oldum.
☺ Diyar727 foruma geri döndü 🔥
Kardeş geçmiş olsun suçun neydi diye hep sorarlar şimdi suçum kumar oynamak de geç mod arkadaşlar bence tahliye bonusu aya bi 500 gider bu kardeşe şeklim olsa sana yapardım kendi adıma harmansındır

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,329
2,444
113
Dostlar öncelikle herkese selamlar sevgiler, dün itibarıyla çıkan yasadan faydalanıp tahliye oldum.
☺ Diyar727 foruma geri döndü 🔥
Kral benimde suç tarihim Şubat 2020 1 sene 8 ay almıştım habg olmuştu temmuz 2023 onceside başka bir suçtan 6 binlira para cezası aldım diğer suç habg bozulmasın diye avukatım istinafa gönderdi şimdi bu yasa banada vuruyormu avukatım dediki yasa sanada vuruyor girdi çıktı yapmana gerek kalmiycak dedi yinede sorayım dedim

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,672
1,453
113
Kardeş geçmiş olsun suçun neydi diye hep sorarlar şimdi suçum kumar oynamak de geç mod arkadaşlar bence tahliye bonusu aya bi 500 gider bu kardeşe şeklim olsa sana yapardım kendi adıma harmansındır
Tahliye bonusu verse modlar burdakilerin %70 i içeri girip çıkar bonusu almak için 🤣

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,933
1,229
113
Kral benimde suç tarihim Şubat 2020 1 sene 8 ay almıştım habg olmuştu temmuz 2023 onceside başka bir suçtan 6 binlira para cezası aldım diğer suç habg bozulmasın diye avukatım istinafa gönderdi şimdi bu yasa banada vuruyormu avukatım dediki yasa sanada vuruyor girdi çıktı yapmana gerek kalmiycak dedi yinede sorayım dedim
Vuruyor kardeşim istinafi bozdur gir çık yapar denetime cikarsin

berkays7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,312
1,587
113
Geçmiş olsun dost hayırlı olsun

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,329
2,444
113
Vuruyor kardeşim istinafi bozdur gir çık yapar denetime cikarsin
Kral avukatım yasa vuruyor dedi girdi çıktı yapmana gerek kalmiycak dedi ikincisi bu yasa cikmasaydi enfazla girdi çıktı yaparsın demisti imza olayında yok demişti

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,933
1,229
113
Valla dost dün çıktık bir kaç güne para gelicek kafa dinliyoruz sonra kumara devam ahaha

The Magician

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,568
10,229
113
Hayırlı olsun diyemeyeceğim ben ne yazık ki. Hırsızı, katili dışarı çıktı bir dolu. Umarım sevdiklerinizin başına bir iş gelmez.