- 32,276
- 32,709
- 113
Yemez yemezBir daha ceza yiyecek işler yapmaman dileğiyle gözün aydin
Yemez yemezBir daha ceza yiyecek işler yapmaman dileğiyle gözün aydin
Kardeş geçmiş olsun suçun neydi diye hep sorarlar şimdi suçum kumar oynamak de geç mod arkadaşlar bence tahliye bonusu aya bi 500 gider bu kardeşe şeklim olsa sana yapardım kendi adıma harmansındırDostlar öncelikle herkese selamlar sevgiler, dün itibarıyla çıkan yasadan faydalanıp tahliye oldum.
☺ Diyar727 foruma geri döndü 🔥
Kral benimde suç tarihim Şubat 2020 1 sene 8 ay almıştım habg olmuştu temmuz 2023 onceside başka bir suçtan 6 binlira para cezası aldım diğer suç habg bozulmasın diye avukatım istinafa gönderdi şimdi bu yasa banada vuruyormu avukatım dediki yasa sanada vuruyor girdi çıktı yapmana gerek kalmiycak dedi yinede sorayım dedimDostlar öncelikle herkese selamlar sevgiler, dün itibarıyla çıkan yasadan faydalanıp tahliye oldum.
Umre gidecek parayı kumardan mi bulalım dost ahahahsGeçmiş olsun hocam bi umre yap kendine gel
Dost nie her gün 1 maç şeklinde kombin yabion laPartizan başladı şuan canlıda alhilal 20.30. Arsenal Liverpool yarın Milan Pazar gunu
Tahliye bonusu verse modlar burdakilerin %70 i içeri girip çıkar bonusu almak için 🤣Kardeş geçmiş olsun suçun neydi diye hep sorarlar şimdi suçum kumar oynamak de geç mod arkadaşlar bence tahliye bonusu aya bi 500 gider bu kardeşe şeklim olsa sana yapardım kendi adıma harmansındır
Vuruyor kardeşim istinafi bozdur gir çık yapar denetime cikarsinKral benimde suç tarihim Şubat 2020 1 sene 8 ay almıştım habg olmuştu temmuz 2023 onceside başka bir suçtan 6 binlira para cezası aldım diğer suç habg bozulmasın diye avukatım istinafa gönderdi şimdi bu yasa banada vuruyormu avukatım dediki yasa sanada vuruyor girdi çıktı yapmana gerek kalmiycak dedi yinede sorayım dedim
Valla öyle olur 😂Tahliye bonusu verse modlar burdakilerin %70 i içeri girip çıkar bonusu almak için 🤣
Senin kupon sonuçlanana kadar adam tekrar hapse girer 🤣Partizan başladı şuan canlıda alhilal 20.30. Arsenal Liverpool yarın Milan Pazar gunu
Kral avukatım yasa vuruyor dedi girdi çıktı yapmana gerek kalmiycak dedi ikincisi bu yasa cikmasaydi enfazla girdi çıktı yaparsın demisti imza olayında yok demiştiVuruyor kardeşim istinafi bozdur gir çık yapar denetime cikarsin
Vaybe bu konuda bile espri helal olsun puahaTahliye bonusu verse modlar burdakilerin %70 i içeri girip çıkar bonusu almak için 🤣
Valla dost dün çıktık bir kaç güne para gelicek kafa dinliyoruz sonra kumara devam ahahaKardeş geçmiş olsun suçun neydi diye hep sorarlar şimdi suçum kumar oynamak de geç mod arkadaşlar bence tahliye bonusu aya bi 500 gider bu kardeşe şeklim olsa sana yapardım kendi adıma harmansındır
😂😂😂😂😂 İçerdeyken mahkum kartima gönderir artıkSenin kupon sonuçlanana kadar adam tekrar hapse girer 🤣
Ne yapalım kanka fakirlikten biraz stres atiyoruz hayat çekilmiyor yoksa düşünürsek sonumuz kötüVaybe bu konuda bile espri helal olsun puaha
Sonunu düşünen kahraman olamaz puahaNe yapalım kanka fakirlikten biraz stres atiyoruz hayat çekilmiyor yoksa düşünürsek sonumuz kötü
Sonumuzu düşünmedik gördük 3 un 1 ini puhaha 🤣🤣Sonunu düşünen kahraman olamaz puaha
Geçmiş olsun Allah bir daha göstermesinDostlar öncelikle herkese selamlar sevgiler, dün itibarıyla çıkan yasadan faydalanıp tahliye oldum.
Daha dur yaşadığın sürece çok dha sıkıntılı günler olurSonumuzu düşünmedik gördük 3 un 1 ini puhaha 🤣🤣