- 53,205
- 18,201
- 113
Gecmis olsun ve hayirli olsun ekrem abii
Dostum firarlara vuruyor mu bı arkadaşım dışarda firar yasa geldi bilgin var mı bu konuda vurur mu onaDostlar öncelikle herkese selamlar sevgiler, dün itibarıyla çıkan yasadan faydalanıp tahliye oldum.
☺ Diyar727 foruma geri döndü 🔥
Çevrim bitti demek,Dostlar öncelikle herkese selamlar sevgiler, dün itibarıyla çıkan yasadan faydalanıp tahliye oldum.
☺ Diyar727 foruma geri döndü 🔥
Muro kirvem içerde olduğumdan beri çok sıkı yasaları olanları takip ederim önümüzde ki sene çok büyük bir yasa bekliyorum benim şahsi düşüncem Türkiye Büyük bir savaşa girecek dost şimdi diceksin ne alaka cezaevi ile savaşın ama çok alakası var detaylı tartışabilirizGeçmiş olsun Kral herkes yavaş yavaş çıkıyor değil mi
Neyden girmistin8 ay kaldım daha 7 ayım daha vardı yasadan yararlandik![]()
Suç oranı artacak işteMuro kirvem içerde olduğumdan beri çok sıkı yasaları olanları takip ederim önümüzde ki sene çok büyük bir yasa bekliyorum benim şahsi düşüncem Türkiye Büyük bir savaşa girecek dost şimdi diceksin ne alaka cezaevi ile savaşın ama çok alakası var detaylı tartışabiliriz![]()
Dayı öyle deme ağır suçluların cezaları uzun af verilmedi pandemi zamanı verilen bir yasa duzenlendi suç tarihi 2023 31 temmuz oncesi olanlara ekstra 3 sene denetim verildi bana mesela 7 ay yaradı hiç yararlanmasam 7 ay sonra zaten cikcaktim öyle cinayetten yatan cinselciler felan çıkmadı yaniNe kadar suclu varsa hepsini saldilar. Ulke zaten yasanmaz haldeydi simdi iyice boku cikti. Allah hepimize sabir versin
Var dost 19 ayReisim imza falanda yok demi
Denetim şubeleri ne yapacak blmiom pazartesi gidicem baslatmayaDışarıda olan denetimcileri bari dosyasını kapatsınlar 50k kişi gelmiş ya 😄
Cinsel sexciler çıkmasın zaten dost gebertsinler icerdeDayı öyle deme ağır suçluların cezaları uzun af verilmedi pandemi zamanı verilen bir yasa duzenlendi suç tarihi 2023 31 temmuz oncesi olanlara ekstra 3 sene denetim verildi bana mesela 7 ay yaradı hiç yararlanmasam 7 ay sonra zaten cikcaktim öyle cinayetten yatan cinselciler felan çıkmadı yani
Dayı ondan değil devlet bütün ünlülere büyük para babası insanlara çöküyor devlete para lazım ya ekonomiyi düzeltmeye gayret gosteriyorlar ya da büyük bir savaşa giricez dost bir iki yıla ben soylim sanaSuç oranı artacak işte
Ahahaha tahliye bonusu veren site yok muHayırlı olsun reis alırım roll paranı
Öyle de dost ne dicem bı tane Rolls Royce araba temalı betco sitesi vardı onun ismi linki neydi be blion muAllah göstermesin bir daha suç işlersen 3 sene infazı da takıyor arkana
Bültene hiç bakmadım ne zaman maclarMerhaba hocam geçmiş olsun alhilal 2.5 üst partizanbasket herperiot 35.5 üst liverpool Arsenal Milan handikaplı maçı alırsa yeni çıkmışsın ihtiyaç vardır güzel bi miktar şans için sana biseyler atacam minimum 5 ila 50 arası 😇 kabul edersen muhtelemen kilciksiz gelecek
Valla neler neler gördüm ya açıkta cinselciler çok suçlarını biliyoruz gidip dovsek kapalıya gidicez normal dışlamak dışında bişey yapamıyorsun lavuklaraCinsel sexciler çıkmasın zaten dost gebertsinler icerde
Anlat Ömer Baba anlatYanıma uğra sana öksüz Ahmet'in hikayesini anlatıyım