Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet diyar727 | Tahliye Oldum

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,933
1,229
113
Geçmiş olsun Kral herkes yavaş yavaş çıkıyor değil mi
Muro kirvem içerde olduğumdan beri çok sıkı yasaları olanları takip ederim önümüzde ki sene çok büyük bir yasa bekliyorum benim şahsi düşüncem Türkiye Büyük bir savaşa girecek dost şimdi diceksin ne alaka cezaevi ile savaşın ama çok alakası var detaylı tartışabiliriz :)

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
58,592
28,685
113
Muro kirvem içerde olduğumdan beri çok sıkı yasaları olanları takip ederim önümüzde ki sene çok büyük bir yasa bekliyorum benim şahsi düşüncem Türkiye Büyük bir savaşa girecek dost şimdi diceksin ne alaka cezaevi ile savaşın ama çok alakası var detaylı tartışabiliriz :)
Suç oranı artacak işte

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,933
1,229
113
Ne kadar suclu varsa hepsini saldilar. Ulke zaten yasanmaz haldeydi simdi iyice boku cikti. Allah hepimize sabir versin
Dayı öyle deme ağır suçluların cezaları uzun af verilmedi pandemi zamanı verilen bir yasa duzenlendi suç tarihi 2023 31 temmuz oncesi olanlara ekstra 3 sene denetim verildi bana mesela 7 ay yaradı hiç yararlanmasam 7 ay sonra zaten cikcaktim öyle cinayetten yatan cinselciler felan çıkmadı yani

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,302
2,416
113
Dayı öyle deme ağır suçluların cezaları uzun af verilmedi pandemi zamanı verilen bir yasa duzenlendi suç tarihi 2023 31 temmuz oncesi olanlara ekstra 3 sene denetim verildi bana mesela 7 ay yaradı hiç yararlanmasam 7 ay sonra zaten cikcaktim öyle cinayetten yatan cinselciler felan çıkmadı yani
Cinsel sexciler çıkmasın zaten dost gebertsinler icerde

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,933
1,229
113
Suç oranı artacak işte
Dayı ondan değil devlet bütün ünlülere büyük para babası insanlara çöküyor devlete para lazım ya ekonomiyi düzeltmeye gayret gosteriyorlar ya da büyük bir savaşa giricez dost bir iki yıla ben soylim sana

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,933
1,229
113
Merhaba hocam geçmiş olsun alhilal 2.5 üst partizanbasket herperiot 35.5 üst liverpool Arsenal Milan handikaplı maçı alırsa yeni çıkmışsın ihtiyaç vardır güzel bi miktar şans için sana biseyler atacam minimum 5 ila 50 arası 😇 kabul edersen muhtelemen kilciksiz gelecek
Bültene hiç bakmadım ne zaman maclar

C.alt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,488
931
113
Geçmiş olsun kendine ve ailene bol bol vakit ayır

delaciox

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,264
1,927
113
tüm kader mahkumlarına gecmis olsun allah bir daha dusurmesin hata insana mahsus tabi