Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet diyar727 | Tahliye Oldum

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,933
1,229
113
Dostlar Rolls Royce araba temalı mor bir betco sitesi vardı ismi neydi onun bilen yok mu ya

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,161
8,951
113
gözün aydın hayırlı olsun . Umarım suçtan uzak olur kendine ve ailene faydalı olursun
Miki tuttuk hiç gelmezse 100 tane denetimli serbestlik personeli gelir , bunlara yer göster şimdi çalıştırmak için bide benim burda hep hapçılar kaçakçılar var ayvayı yedik
Devlet bu vatandaşlara kamu kurumlarında çalışma iznide çıkaracak yakındır

vurucu999

See you in another life brother
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,696
10,684
113
Memlekete bak anasını satayım biz cezalar yetersiz, suçlarda indirim oluyor kimse suçtan korkmuyor diye bağırıyoruz. Adamlar zaten eksik ceza almış adamları bir de ödül olarak dışarı çıkartıyor.
Dün Instagram'da tahliye olanları gösteriyordu. Yemin ediyorum tipleri görseniz kafadan 10 yıl yatarlari var. Şimdi bu çıkan picler ıslah oldu mu yani? Yav ülkede herşey berbat da Adalet daha berbat.

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,933
1,229
113
gözün aydın hayırlı olsun . Umarım suçtan uzak olur kendine ve ailene faydalı olursun
Miki tuttuk hiç gelmezse 100 tane denetimli serbestlik personeli gelir , bunlara yer göster şimdi çalıştırmak için bide benim burda hep hapçılar kaçakçılar var ayvayı yedik
Devlet bu vatandaşlara kamu kurumlarında çalışma iznide çıkaracak yakındır
Sigortalı iste calismayinca ücretsiz 3 ay kamuda çalıştırıyor devlet belediye kaymakamlik karakol cami vb

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,933
1,229
113
Memlekete bak anasını satayım biz cezalar yetersiz, suçlarda indirim oluyor kimse suçtan korkmuyor diye bağırıyoruz. Adamlar zaten eksik ceza almış adamları bir de ödül olarak dışarı çıkartıyor.
Dün Instagram'da tahliye olanları gösteriyordu. Yemin ediyorum tipleri görseniz kafadan 10 yıl yatarlari var. Şimdi bu çıkan picler ıslah oldu mu yani? Yav ülkede herşey berbat da Adalet daha berbat.
Instagram'da çıkan tipleri gördüm onlar için haklısın ama medya bilinçli şekilde algı için Diyarbakır cezaevinden tahliyeleri gösterdiler