- 529
- 311
- 63
Arkadaşlar Diş Ağrısına Çözümü Olan Varmız param yok hastaneye giremiyorum sigortamda yok ne yapabilirim deli oldum ya
Paran yoksa ilaç alamazsın bir tane sprey var 2 3 saat kesiyor uyusturuyorArkadaşlar Diş Ağrısına Çözümü Olan Varmız param yok hastaneye giremiyorum sigortamda yok ne yapabilirim deli oldum ya
170 tl var ilacın ismi nedir acabaağzını bi temizle fırçala öncelikle sonrası sağlık ocağına git sağlık ocağı ücretsiz ha ilaç yazcak onu alman için para şart maalesef
Fırça daha beter ediyor dişimi fircaladim diş ağrısı oldu fircalamiyorum agrimiyor artık 🤣ağzını bi temizle fırçala öncelikle sonrası sağlık ocağına git sağlık ocağı ücretsiz ha ilaç yazcak onu alman için para şart maalesef
Denedim 4 tane ağrı kesici içtim uyuyamıyorumda beter oldukKaranfil çiğne o uyuşturuyor zeytin de kesiyor ama çok siddetliyse işe yaramaz
Ağrıyan diş çürük falansa çekim yapılmadan iyileşmez Ağrı kesici 1-2 gün geçirir sonra geri Ağrı yapar.Arkadaşlar Diş Ağrısına Çözümü Olan Varmız param yok hastaneye giremiyorum sigortamda yok ne yapabilirim deli oldum ya
😁Fırça daha beter ediyor dişimi fircaladim diş ağrısı oldu fircalamiyorum agrimiyor artık 🤣
Elektrik çarpması gibi arada çok şiddetli bir ağrı geliyor muDenedim 4 tane ağrı kesici içtim uyuyamıyorumda beter olduk
Majesik al kral eczaneden 100 tl dir maksDenedim 4 tane ağrı kesici içtim uyuyamıyorumda beter olduk
Bir yudum raki yi tut dis bolgende 2 dkika aninda keser170 tl var ilacın ismi nedir acaba
Hiç gitmiyor böyle bişey olamaz 14 saatir ayaktayım kıvranıyorumElektrik çarpması gibi arada çok şiddetli bir ağrı geliyor mu
Kanallıksa diş ağrı kesici falan hiç bir işe yaramıyorMajesik al kral eczaneden 100 tl dir maks
Ben karanfil yağı kullanıyorum genel de ise yarıyorArkadaşlar Diş Ağrısına Çözümü Olan Varmız param yok hastaneye giremiyorum sigortamda yok ne yapabilirim deli oldum ya
Kanallıksa diş ağrı kesici falan hiç bir işe yaramıyor
Evet yaramıyorKanallıksa diş ağrı kesici falan hiç bir işe yaramıyor
Muhtemelen kanallık senin diş doktora gitmeden geçmez acı çeke çeke ölmesini bekleyeceksin sınırın ya daHiç gitmiyor böyle bişey olamaz 14 saatir ayaktayım kıvranıyorum