http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Desstrection / Kasa 50 Hedef 250 / 3 Kişiye 20 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,434
113
Maçları ters oynamışssın diğerine üst buna alt oyna dicektim ama sonra heves kırmıyim dedim :D

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,434
113
Hadi uyu hakkaten ya uyanalım da sağlam kafayla bi düşünelim atılcak satılcak ne var sağlam kasa yapmak için :D :D @erhanbey22

Guerra06

POKERFACE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
13,418
8,912
113
Maçları ters oynamışssın diğerine üst buna alt oyna dicektim ama sonra heves kırmıyim dedim :D
Abi kesin Erhan tersine başacaktıda site buga girip maçların yerini değiştirdi :D Görüyon demi yine şanssızlığa gitti bizim Erhan :D

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,434
113
Valla maçları takip etmedim bile instagram dan karı kız ekliyodum emindim o maçın alt gelceğine uyuyamadım da şimdi ayıp olur diye baya kız eklemişim uyku sersemi

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
81,309
88,381
113
Seninki traşlı mı . Olm zor iş o ya ben yapmam amk traş mraş jilete verceğim parayı ipe verir asarım kendimi . Umut muyum lan ben götümü traşlıcam
ben sandım jilete para vereceğime atarım siteye 100 yapar cekerim dedim nasıl jiletmiş o altın kaplama jiletten ziyada g.ttü de ön plana cıkarıyo

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,434
113
ben sandım jilete para vereceğime atarım siteye 100 yapar cekerim dedim nasıl jiletmiş o altın kaplama jiletten ziyada g.ttü de ön plana cıkarıyo
Harbi bi çalıştır saksıyı ben de çalıştırcam pazarı boş geçirmicez Erhann

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...