- 13,418
- 8,912
- 113
Yok kanka bugün bizden bir yol olmaz.Cebimde 25 lira nakit var dışarı çıkıyımda onuda atayım katlamaya bakalımUmut yok artık olmaz 11 dkda 67 sayı lazım![]()
Yok kanka bugün bizden bir yol olmaz.Cebimde 25 lira nakit var dışarı çıkıyımda onuda atayım katlamaya bakalımUmut yok artık olmaz 11 dkda 67 sayı lazım![]()
aylak bakkal misaliOlum manyak ettiniz kendinizi gece girdim burdasınız simdi girdim yine burdasınız![]()
hadi bakalım ben yatarım 1 saate kadar kalktıgımda 200 kasa hazır olsunYok kanka bugün bizden bir yol olmaz.Cebimde 25 lira nakit var dışarı çıkıyımda onuda atayım katlamaya bakalım![]()
Ahahahahha inşallah kanka.Eğer öyle olursa var ya işte o zaman Isparta yolları düşünsün 200 ü 1000 yaparukhadi bakalım ben yatarım 1 saate kadar kalktıgımda 200 kasa hazır olsun![]()
Abi kesin Erhan tersine başacaktıda site buga girip maçların yerini değiştirdiMaçları ters oynamışssın diğerine üst buna alt oyna dicektim ama sonra heves kırmıyim dedim![]()
ne güldüm amk ya bende bi şey kalmadı selfie iş yaparsa bi tras edelimHadi uyu hakkaten ya uyanalım da sağlam kafayla bi düşünelim atılcak satılcak ne var sağlam kasa yapmak için![]()
@erhanbey22
Ahahahahhaha yarasın abi yapıştırValla maçları takip etmedim bile instagram dan karı kız ekliyodum emindim o maçın alt gelceğine uyuyamadım da şimdi ayıp olur diye baya kız eklemişim uyku sersemi
Ben de tuşlu telefon kullanıyorum , instagram da pc den işte uzak kalmayalım diyene güldüm amk ya bende bi şey kalmadı selfie iş yaparsa bi tras edelim
Seninki traşlı mı . Olm zor iş o ya ben yapmam amk traş mraş jilete verceğim parayı ipe verir asarım kendimi . Umut muyum lan ben götümü traşlıcamne güldüm amk ya bende bi şey kalmadı selfie iş yaparsa bi tras edelim
ben sandım jilete para vereceğime atarım siteye 100 yapar cekerim dedim nasıl jiletmiş o altın kaplama jiletten ziyada g.ttü de ön plana cıkarıyoSeninki traşlı mı . Olm zor iş o ya ben yapmam amk traş mraş jilete verceğim parayı ipe verir asarım kendimi . Umut muyum lan ben götümü traşlıcam
Namaza kalktık sonra tutmadı uyku , görüntülü cemaat yapıyoz sabahları doyamıyoruz birbirimize hahaLan siz daha uyumadınız mı Hahahaha![]()
Kasa katlıyoruz kardeşim aksamdan beri herkesin borcları kapattıkLan siz daha uyumadınız mı Hahahaha![]()
Yok kanka sabahçı ekibe nöbet teslimini bekliyoruzLan siz daha uyumadınız mı Hahahaha![]()
Harbi bi çalıştır saksıyı ben de çalıştırcam pazarı boş geçirmicez Erhannben sandım jilete para vereceğime atarım siteye 100 yapar cekerim dedim nasıl jiletmiş o altın kaplama jiletten ziyada g.ttü de ön plana cıkarıyo
500 ver 1000 al mıydı kampanyamızın başlığıKasa katlıyoruz kardeşim aksamdan beri herkesin borcları kapattık
ben sandım jilete para vereceğime atarım siteye 100 yapar cekerim dedim nasıl jiletmiş o altın kaplama jiletten ziyada g.ttü de ön plana cıkarıyo