- 6,720
- 2,434
- 113
İyi uykular recoBen kacar
İyi uykular recoBen kacar
Kanka sorun yok be Barış abimiz yarın patlatır bir kupon 1000lik eder bizi alır kanatlarının altınaulan 500ü bi göremedik be Isparta yollar tastandı
Otostop çek mk bi sürü tırcı geliyor aksu köprüsünde bekle dekkeliyo ordaki büfedeulan 500ü bi göremedik be Isparta yollar tastandı
yine dönüp dolasıp iş selfieye gelecekOtostop çek mk bi sürü tırcı geliyor aksu köprüsünde bekle dekkeliyo ordaki büfede
Valla yanılıyosun , bugün 10 kupon yaptım hiç birinde heyecan bile yapamadım artı olarak yarın kuponu neyle yapcaz babalar günü freebeti falan dekkelirse anca öleKanka sorun yok be Barış abimiz yarın patlatır bir kupon 1000lik eder bizi alır kanatlarının altınaÖyle değil mi Barış abi yanılmıyorum @Erosus
![]()
ver gazı olumKanka sorun yok be Barış abimiz yarın patlatır bir kupon 1000lik eder bizi alır kanatlarının altınaÖyle değil mi Barış abi yanılmıyorum @Erosus
![]()
Olm benim döt çok kıllı bırak freebet vermeyi hesabı bloke ederleryine dönüp dolasıp iş selfieye gelecek
Abi dur bakalım bekli buluruz be bir şeyler.Her zaman biz pozitif olalımdaValla yanılıyosun , bugün 10 kupon yaptım hiç birinde heyecan bile yapamadım artı olarak yarın kuponu neyle yapcaz babalar günü freebeti falan dekkelirse anca öle
Anadolu çocuğuyuz biz gaz yok bizde illa mazot olcak başkanver gazı olum
yav neden ben 3 aydır para cekemiyom dogru düzgün vallahi delircem yaAbi dur bakalım bekli buluruz be bir şeyler.Her zaman biz pozitif olalımda![]()
Para parayı çektiği içindir erhan. Bi de corono morona falan etkiledi tabiyav neden ben 3 aydır para cekemiyom dogru düzgün vallahi delircem ya![]()
Kanka yemin ederim bende bunu her gün kendime soruyorum.2-3 aydır hiç 1.5K üzerine çıkamadım parça parça çektim hep ufak para oda hayrı olmadı akyav neden ben 3 aydır para cekemiyom dogru düzgün vallahi delircem ya![]()
Abi sen bi shot cugara yap uyku muyku kalmazBen uyuyorum ya canım sıkıldı
Kim kaybetmişte biz bulalım onu , rakı iyidir rakı.Abi sen bi shot cugara yap uyku muyku kalmaz![]()
dur kolaybetten 25 spin eklemişler en az 30k para yatırdım siteye 9 lira cekti şimdi 100 yapar cekerizBen uyuyorum ya canım sıkıldı
Abi görüşmek üzere tatlı uykular seviliyorsunSeviliyosunuz gençler iyi uykular iyi sabahlar @Guerra06 @erhanbey22