- 13,418
- 8,912
- 113
La ben tam bunu 4 saat önce konuda yazdım beni diklemedinizdur kolaybetten 25 spin eklemişler en az 30k para yatırdım siteye 9 lira cekti şimdi 100 yapar cekeriz![]()
La ben tam bunu 4 saat önce konuda yazdım beni diklemedinizdur kolaybetten 25 spin eklemişler en az 30k para yatırdım siteye 9 lira cekti şimdi 100 yapar cekeriz![]()
burdan baska konuya girdiğimiz yok ki kanka sen burda mısınLa ben tam bunu 4 saat önce konuda yazdım beni diklemediniz![]()
Bu konuya yazdım bende zaten deli 1-2.mesaja bak göresinburdan baska konuya girdiğimiz yok ki kanka sen burda mısın
Burdayım canımburdan baska konuya girdiğimiz yok ki kanka sen burda mısın
8.86ya bi kupon yapalım da beraber takip edelim o zamanBurdayım canım
250 çekebiliyon ondan. Bana 3 lira çıktı ezdim iki dakkadadur kolaybetten 25 spin eklemişler en az 30k para yatırdım siteye 9 lira cekti şimdi 100 yapar cekeriz![]()
Kanka patlat gelsin8.86ya bi kupon yapalım da beraber takip edelim o zamanroll için roll sanki inseption
dur daha bekle uyumazsın sen gel kanka250 çekebiliyon ondan. Bana 3 lira çıktı ezdim iki dakkada
canım sıkıldı ya nere uyuyom denicektim sadece. Kupon mu rulet mi ? Bence ruletdur daha bekle uyumazsın sen gel kanka![]()
kupon 31 lira veriyo atıyom maclarıcanım sıkıldı ya nere uyuyom denicektim sadece. Kupon mu rulet mi ? Bence rulet
Hadi baaalım takip edelim olur mu olur
sigarada azaldı hadi bakalım sonumuz hayrolsun 2 paketi yedik son 5tekHadi baaalım takip edelim olur mu olur
rolling bitti Harunum kendi aramızda eğleniyoruzBol şans kardeşim şansın bol olsun
Umut yok artık olmaz 11 dkda 67 sayı lazımNe alemde la Erhan umut var mı ona göre takibe geçicem![]()
Olum manyak ettiniz kendinizi gece girdim burdasınız simdi girdim yine burdasınızgördün mü barış 4 dkda 10 sayı atamadılar barem 240tan 230a düştü 2 dkda