http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Desstrection / Kasa 50 Hedef 250 / 3 Kişiye 20 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,434
113
Ya bide Eros ordaki adamların cebindeki parayı alınca üzülüyordum ak vallahi bak.Sitelerde öyle olmuyor işte
Ya ne üzülecen ibnelere ya. Orda sanal alemden daha az kaybediyosun aslında ama takıldığın çevre kötüleşiyor vs vs vs ben o yüzden uzaklaştım

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,434
113
Çevre konusunda kesinlikle katılıyorum sana bende uzun zaman oldu hiç gitmedim
Ben kumarı vakit geçirmek için oynuyorum benim olay baya farklı anlatırım bi ara , kazanç yada kayıp değil illaki kayıplarım oldu ama elle tutulur şekilde yoktur yani

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,434
113
Maç bitmeden tribünlerin sesini kısmak yok inanç tam relax

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
81,309
88,381
113
daha discount var asıl macera o zaman
discounta kaldık küçük kasaya alısmamıs elimiz :D ulan 13 ne götürdük be valla inanın yeminle söylüyorum 30 el attıysam 15 eli yan sayı geldi çevre atsak köşeydik ama para yetmiyo o kadara

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,434
113
discounta kaldık küçük kasaya alısmamıs elimiz :D ulan 13 ne götürdük be valla inanın yeminle söylüyorum 30 el attıysam 15 eli yan sayı geldi çevre atsak köşeydik ama para yetmiyo o kadara
Aynen reis benim de kol bozuk yoksa 4 gol girmişti hep o kolun bozukluğundan oluyo mk

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
81,309
88,381
113
9 lira verdi en fazla 145 lira cekebiliyoz genconun kuralları bol şans 2 dk müsade geliyorum

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,434
113
ne şimdi bu sen bana inanmıyomusun :D şans baht kader kısmet olacak bastan bizde o yok 20yle tırmala dur sbah kadar
Olm kaybettim de bizde organların saolsun diyelim , yok çevreye basamıyom yok dibine düşüyo top gibi teknik terimlerle kendini hırpalama işte :D Vousin e bas kasayı orphelus gelirse canın saolsun diyo muyum ben mesela

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
81,309
88,381
113
Olm kaybettim de bizde organların saolsun diyelim , yok çevreye basamıyom yok dibine düşüyo top gibi teknik terimlerle kendini hırpalama işte :D Vousin e bas kasayı orphelus gelirse canın saolsun diyo muyum ben mesela
kaybedince bahane cok naparsın :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...