- 42,718
- 12,609
- 113
Insallah ya bende de sıgara yok kazanman sartreco son 1.30 kurus kaldı discount alacaktım 28e bastım 70 kurus baktım kulaklıktan kazandınız sesi geldi :d 25 lirayla döner miyiz dersin
Insallah ya bende de sıgara yok kazanman sartreco son 1.30 kurus kaldı discount alacaktım 28e bastım 70 kurus baktım kulaklıktan kazandınız sesi geldi :d 25 lirayla döner miyiz dersin
Ya ne üzülecen ibnelere ya. Orda sanal alemden daha az kaybediyosun aslında ama takıldığın çevre kötüleşiyor vs vs vs ben o yüzden uzaklaştımYa bide Eros ordaki adamların cebindeki parayı alınca üzülüyordum ak vallahi bak.Sitelerde öyle olmuyor işte
Çevre konusunda kesinlikle katılıyorum sana bende uzun zaman oldu hiç gitmedimYa ne üzülecen ibnelere ya. Orda sanal alemden daha az kaybediyosun aslında ama takıldığın çevre kötüleşiyor vs vs vs ben o yüzden uzaklaştım
Kaybederse yolla paparanı 30 yollamış bana destrıkşın 29 geldi ekmek sigara aldım 12 kaldı tekel 2000 mavi yapıştırırsın 12 lirayaInsallah ya bende de sıgara yok kazanman sart
Tamamdır reıs eywKaybederse yolla paparanı 30 yollamış bana destrıkşın 29 geldi ekmek sigara aldım 12 kaldı tekel 2000 mavi yapıştırırsın 12 liraya
Ben kumarı vakit geçirmek için oynuyorum benim olay baya farklı anlatırım bi ara , kazanç yada kayıp değil illaki kayıplarım oldu ama elle tutulur şekilde yoktur yaniÇevre konusunda kesinlikle katılıyorum sana bende uzun zaman oldu hiç gitmedim
patates 4 5 sayı alıyom her el gelirse ne ala biteriz birazdanKaybederse yolla paparanı 30 yollamış bana destrıkşın 29 geldi ekmek sigara aldım 12 kaldı tekel 2000 mavi yapıştırırsın 12 liraya
daha discount var asıl macera o zamanpatates 4 5 sayı alıyom her el gelirse ne ala biteriz birazdan
patates 4 5 sayı alıyom her el gelirse ne ala biteriz birazdan
Kayıp mı kankapatates 4 5 sayı alıyom her el gelirse ne ala biteriz birazdan
GalıbaKayıp mı kanka
Yapcak bir şey yok kanka mis gibi muhabbet ettik daha ne olsunGalıba![]()
discounta kaldık küçük kasaya alısmamıs elimizdaha discount var asıl macera o zaman
Aynen reis benim de kol bozuk yoksa 4 gol girmişti hep o kolun bozukluğundan oluyo mkdiscounta kaldık küçük kasaya alısmamıs elimizulan 13 ne götürdük be valla inanın yeminle söylüyorum 30 el attıysam 15 eli yan sayı geldi çevre atsak köşeydik ama para yetmiyo o kadara
ne şimdi bu sen bana inanmıyomusunAynen reis benim de kol bozuk yoksa 4 gol girmişti hep o kolun bozukluğundan oluyo mk
Olm kaybettim de bizde organların saolsun diyelim , yok çevreye basamıyom yok dibine düşüyo top gibi teknik terimlerle kendini hırpalama iştene şimdi bu sen bana inanmıyomusunşans baht kader kısmet olacak bastan bizde o yok 20yle tırmala dur sbah kadar
kaybedince bahane cok naparsınOlm kaybettim de bizde organların saolsun diyelim , yok çevreye basamıyom yok dibine düşüyo top gibi teknik terimlerle kendini hırpalama işteVousin e bas kasayı orphelus gelirse canın saolsun diyo muyum ben mesela
0 mıkaybedince bahane cok naparsın![]()