Ben liste yapabilirim dost ahahahahaBeyler forumda biraz tecrübe sahibi olduysam kimse babasının hayrına kimseye iş yapmaz, liste tutayım diyen adam net sinyalcidir kendini garantiye alıyordur saygılarımla arz ederim tşk![]()
Ben liste yapabilirim dost ahahahahaBeyler forumda biraz tecrübe sahibi olduysam kimse babasının hayrına kimseye iş yapmaz, liste tutayım diyen adam net sinyalcidir kendini garantiye alıyordur saygılarımla arz ederim tşk![]()
Kardeşim allah daha çok versin daha çok paran olsun herşeyin bi raconu var buradakiler işin kaşarı olmuş yıllarını vermiş artık sinyali hemen anlıyorlarBirader ben yiyiciymisim bilmem neymisim, beni eleştirmek bu elemana mı kaldı tanımam etmem yeni yeni bu roll kupon işlerini takip ediyorum bizimde cebimizde olursa bizde yaparız doğru dediniz kumarbaz adam paraya değer vermez demekki yokki bizde şuan yapamıyoruz
ZuahahaBen liste yapabilirim dost ahahahaha
Dün dancy kendi seçti beni listeyi tutayım diye bişey demedimBeyler forumda biraz tecrübe sahibi olduysam kimse babasının hayrına kimseye iş yapmaz, liste tutayım diyen adam net sinyalcidir kendini garantiye alıyordur saygılarımla arz ederim tşk![]()
Sağ sol dörtlü fark etmiyorKardeşim allah daha çok versin daha çok paran olsun herşeyin bi raconu var buradakiler işin kaşarı olmuş yıllarını vermiş artık sinyali hemen anlıyorlar
+
2020den beri bu forumdayim çoğunuz yokken ben vardım çok dahil olmazdım konulara ama sinyalcinin kim olup olmadığını ben daha iyi anlarım kardeşKardeşim allah daha çok versin daha çok paran olsun herşeyin bi raconu var buradakiler işin kaşarı olmuş yıllarını vermiş artık sinyali hemen anlıyorlar
+
Sorun olup olmaması değil ki şu an cogumjzda yok. Daha ortada rol yok liste derdine dusmussun ne dusunmemi bekliyorsun. Hemde kendi ağzınla diyorsun burda yeniyim diye.Birader ben yiyiciymisim bilmem neymisim, beni eleştirmek bu elemana mı kaldı tanımam etmem yeni yeni bu roll kupon işlerini takip ediyorum bizimde cebimizde olursa bizde yaparız doğru dediniz kumarbaz adam paraya değer vermez demekki yokki bizde şuan yapamıyoruz
Aha sinyalci meselaDün dancy kendi seçti beni listeyi tutayım diye bişey demedim
Güvenilir olmak zor bu devirde muhaha
Kanka liste tutmak işte şey ne olursa olsun sen kesin alıyosunLsite tutmak diye bir saçmalık olamaz zaten yav belli kimlerin olduğu sohbette falan hepsini aklımdan sayarım 🤣
Kesin 🤣Kanka liste tutmak işte şey ne olursa olsun sen kesin alıyosun![]()
Bol sansDağıtım 7.5k ,başarılı olursak.
İlk kupondan itibaren takip eden arkadaşlara dağıtım yapılacaktır. 1k liste yapana 6.5k takipçilere şeklinde...
Kısa süre sonra başlayacağız...
@Valenciennes yaşlı emekli karşı komşu teyzeyi emekli maaşı günleri gaspa bile gidiyor hakkını verir kardeşim altın çocukAha sinyalci mesela
Burda yeni değilim, bu konulara yeni yeni dahil oluyorum dedim kardeş sizsiniz tamam adamın konusunun içine ettik kusura bakmayınSorun olup olmaması değil ki şu an cogumjzda yok. Daha ortada rol yok liste derdine dusmussun ne dusunmemi bekliyorsun. Hemde kendi ağzınla diyorsun burda yeniyim diye.
Merhabaçoğunuz yokken ben vardım
Bol şanslarDağıtım 7.5k ,başarılı olursak.
İlk kupondan itibaren takip eden arkadaşlara dağıtım yapılacaktır. 1k liste yapana 6.5k takipçilere şeklinde...
Kısa süre sonra başlayacağız...
Altın çocuk yokken o vardın🤣@Valenciennes yaşlı emekli karşı komşu teyzeyi emekli maaşı günleri gaspa bile gidiyor hakkını verir kardeşim altın çocuk
Sana fırıncı demek istemiyorum kaşınıyorsun kardeşimAha sinyalci mesela