Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling dancy35 | Kasa 15k Hedef 52.5k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ruth1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
595
232
43
İtf Avustralya da bi tenis maço var çiftler ev ilk seti almış 6-3 2.set dep 6-5 önde eve 2.set denenebilir iyi oranı var Thomas bilmemne üzmeyecek bir miktar bu orana girilebilir kanaatim 3.05 oran cuzzi miktarı katlamak için iyi oran

Victorosimhen

SAMSUN55
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,696
4,932
113
Dağıtım 7.5k ,başarılı olursak.
İlk kupondan itibaren takip eden arkadaşlara dağıtım yapılacaktır. 1k liste yapana 6.5k takipçilere şeklinde...

Kısa süre sonra başlayacağız...
Bol şanslar dost

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,446
12,499
113
Burda yeni değilim, bu konulara yeni yeni dahil oluyorum dedim kardeş sizsiniz tamam adamın konusunun içine ettik kusura bakmayın
Tamam işte dahil olmadığın için kimse tanımıyor seni. Kaldı dünya dunya kadar rol açmış olmama rağmen bile ben bile listeye talip olmuyorum cunki rol sahibi beni tanımıyor neyime güvensin

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
Kankam valla cüzdan yok çok şükür ama benim işim değil cepten para atmak araba aldık yeni onu ödemeye çalışıyotum:)
Ne dertler var lan 30 yaşına geldim kendime ait yarım paket sigaramdan başka bir şeyim yok :D

Zalihaan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,281
1,566
113
Tamam işte dahil olmadığın için kimse tanımıyor seni. Kaldı dünya dunya kadar rol açmış olmama rağmen bile ben bile listeye talip olmuyorum cunki rol sahibi beni tanımıyor neyime güvensin
Kardeş kendi söylediğinizle çelisiyorsunuz kumarbaz adam paraya değer vermez diyorsunuz burda adam konularda aktif değil diye sinyalciye çıkıyor ismi, listeye talip oluruz veya olmayız konunun sahibi düşünür bunu yani neden sizinle bu konuları tartışıyoruz biz niye herşeye karisiyorsunuz bi salın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...