- 22,435
- 23,079
- 113
Jssjahahah özür dilerimSana fırıncı demek istemiyorum kaşınıyorsun kardeşim
Jssjahahah özür dilerimSana fırıncı demek istemiyorum kaşınıyorsun kardeşim
Bol şanslar dostDağıtım 7.5k ,başarılı olursak.
İlk kupondan itibaren takip eden arkadaşlara dağıtım yapılacaktır. 1k liste yapana 6.5k takipçilere şeklinde...
Kısa süre sonra başlayacağız...
Osimhen gelmiş cüzdanlara dikkat beylerBol şanslar dost
Kankstan dosta dönmüşsünBol şanslar dost
Tamam işte dahil olmadığın için kimse tanımıyor seni. Kaldı dünya dunya kadar rol açmış olmama rağmen bile ben bile listeye talip olmuyorum cunki rol sahibi beni tanımıyor neyime güvensinBurda yeni değilim, bu konulara yeni yeni dahil oluyorum dedim kardeş sizsiniz tamam adamın konusunun içine ettik kusura bakmayın
Daha üçüncü sayfada Kavga çıktı çekirdeği alıp geliyorum
Olmayan şeye dikkat edemeyizOsimhen gelmiş cüzdanlara dikkat beyler
Kanka nasıl ya ben seni zengin biliyodumOlmayan şeye dikkat edemeyiz![]()
La dün çok güldüm biri sana fırın küreğinden çok telefon tutuyor yazmış asdddfJssjahahah özür dilerim
JsjsjsjsKanka nasıl ya ben seni zengin biliyodum
Amk kahkaha attım KFDSLKMGSDKGLa dün çok güldüm biri sana fırın küreğinden çok telefon tutuyor yazmış asdddf
Dur arama kısmına fırın küreği yazıp bulayım kimmiş o
Para bitmişKankstan dosta dönmüşsün
Ege yada ftn metindir 🤣La dün çok güldüm biri sana fırın küreğinden çok telefon tutuyor yazmış asdddf
Dur arama kısmına fırın küreği yazıp bulayım kimmiş o
Temiz olan tek şey sicilimiz dost@Valenciennes yaşlı emekli karşı komşu teyzeyi emekli maaşı günleri gaspa bile gidiyor hakkını verir kardeşim altın çocuk
Kankam valla cüzdan yok çok şükür ama benim işim değil cepten para atmak araba aldık yeni onu ödemeye çalışıyotumKanka nasıl ya ben seni zengin biliyodum
Bizimde banka hesabımız dostTemiz olan tek şey sicilimiz dost
Ne dertler var lan 30 yaşına geldim kendime ait yarım paket sigaramdan başka bir şeyim yokKankam valla cüzdan yok çok şükür ama benim işim değil cepten para atmak araba aldık yeni onu ödemeye çalışıyotum![]()
Kardeş kendi söylediğinizle çelisiyorsunuz kumarbaz adam paraya değer vermez diyorsunuz burda adam konularda aktif değil diye sinyalciye çıkıyor ismi, listeye talip oluruz veya olmayız konunun sahibi düşünür bunu yani neden sizinle bu konuları tartışıyoruz biz niye herşeye karisiyorsunuz bi salınTamam işte dahil olmadığın için kimse tanımıyor seni. Kaldı dünya dunya kadar rol açmış olmama rağmen bile ben bile listeye talip olmuyorum cunki rol sahibi beni tanımıyor neyime güvensin
Bol şanslarDağıtım 7.5k ,başarılı olursak.
İlk kupondan itibaren takip eden arkadaşlara dağıtım yapılacaktır. 1k liste yapana 6.5k takipçilere şeklinde...
Kısa süre sonra başlayacağız...