Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling dancy35 | Kasa 15k Hedef 52.5k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Dağıtım 7.5k ,başarılı olursak.
İlk kupondan itibaren takip eden arkadaşlara dağıtım yapılacaktır. 1k liste yapana 6.5k takipçilere şeklinde...

Kısa süre sonra başlayacağız...
Bolşans

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,282
22,256
113
Forumda konu açmazlar dagıtıım yapmazlar konu görünce ayakkabı gıymeden koşuyorsunuz sidikli liler

Zalihaan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,281
1,566
113
Len terbiyesiz herif neyimi gördün de böyle konuşuyorsun bu foruma ne faydan olmuş şimdiye kadar.
Pardon da terbiyesiz olacak ne söyledim birader hakaret mi ettim küfür mü ettim, kumarbaz adamın kendine hayrı dokunmuş mu ki başkasına dokunsun, başımıza müezzin kesilme muhattap olan sensin

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,070
4,577
113
Bende aç gözlü olma dıye uyardım senı fınoluk yapma
Aç gozlulukle ne alakası var. Liste alayım demek suç mu? Sen birileriyle uğraşmadan duramiyormusun. Hadi onuda geçtim haysiyeti olan insan muhattap olma denildiginde daha muhattap olmaz

darkslide2

Trabzonspor ❤️💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,775
1,834
113
Ortalık 56 oldu. Vaziyet alın buralar karışacak 🤪😅

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,503
12,607
113
Pardon da terbiyesiz olacak ne söyledim birader hakaret mi ettim küfür mü ettim, kumarbaz adamın kendine hayrı dokunmuş mu ki başkasına dokunsun, başımıza müezzin kesilme muhattap olan sensin
Kumarci adam kadar eli bol insan mi olur la. Gir açtığım konulara bak da kumabazin hayrı dokunuyormu dokunmuyor mu gör

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...