- 30,295
- 22,263
- 113
Bende aç gözlü olma dıye uyardım senı fınoluk yapmaSen herseye muhalefet olma. 3 kez uyardım. Sende biraz haysiyet olsa muhattap olmazsin
Bende aç gözlü olma dıye uyardım senı fınoluk yapmaSen herseye muhalefet olma. 3 kez uyardım. Sende biraz haysiyet olsa muhattap olmazsin
Len terbiyesiz herif neyimi gördün de böyle konuşuyorsun bu foruma ne faydan olmuş şimdiye kadar.Yav gören de sizi sütten çıkmış ak kaşık zannedecek ahahah
BolşansDağıtım 7.5k ,başarılı olursak.
İlk kupondan itibaren takip eden arkadaşlara dağıtım yapılacaktır. 1k liste yapana 6.5k takipçilere şeklinde...
Kısa süre sonra başlayacağız...
Ben var mıyımDaha roll başlamadan bi durun amk listesininde parasınında şimdi
Atom fiziğine de profesörlüğede lanet olsunHangisi
Ankara lıyım Kapadokya Ürgüp falan gezmiştim ordan kalmaKanka Nevşehirde misin pp
Pardon da terbiyesiz olacak ne söyledim birader hakaret mi ettim küfür mü ettim, kumarbaz adamın kendine hayrı dokunmuş mu ki başkasına dokunsun, başımıza müezzin kesilme muhattap olan sensinLen terbiyesiz herif neyimi gördün de böyle konuşuyorsun bu foruma ne faydan olmuş şimdiye kadar.
Aç gozlulukle ne alakası var. Liste alayım demek suç mu? Sen birileriyle uğraşmadan duramiyormusun. Hadi onuda geçtim haysiyeti olan insan muhattap olma denildiginde daha muhattap olmazBende aç gözlü olma dıye uyardım senı fınoluk yapma
Ah metinim multi avcısıAç gözlü 2
zuahhaAtom fiziğine de profesörlüğede lanet olsun![]()
efes varım gitmez mi be elmalı serin serinBen var mıyım
Islandımefes varım gitmez mi be elmalı serin serin
Hemen gelıyorumMax wın vurdun forum hayatı bıttı benım ıcın 3 kısı 1000 tl dm
Kumarci adam kadar eli bol insan mi olur la. Gir açtığım konulara bak da kumabazin hayrı dokunuyormu dokunmuyor mu görPardon da terbiyesiz olacak ne söyledim birader hakaret mi ettim küfür mü ettim, kumarbaz adamın kendine hayrı dokunmuş mu ki başkasına dokunsun, başımıza müezzin kesilme muhattap olan sensin