Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling dancy35 | Kasa 15k Hedef 52.5k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
Birader ben yiyiciymisim bilmem neymisim, beni eleştirmek bu elemana mı kaldı tanımam etmem yeni yeni bu roll kupon işlerini takip ediyorum bizimde cebimizde olursa bizde yaparız doğru dediniz kumarbaz adam paraya değer vermez demekki yokki bizde şuan yapamıyoruz
Kardeşim allah daha çok versin daha çok paran olsun herşeyin bi raconu var buradakiler işin kaşarı olmuş yıllarını vermiş artık sinyali hemen anlıyorlar :D
+

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
36,934
37,107
113
Beyler forumda biraz tecrübe sahibi olduysam kimse babasının hayrına kimseye iş yapmaz, liste tutayım diyen adam net sinyalcidir kendini garantiye alıyordur saygılarımla arz ederim tşk :D
Dün dancy kendi seçti beni listeyi tutayım diye bişey demedim
Güvenilir olmak zor bu devirde muhaha

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,435
23,079
113
Kardeşim allah daha çok versin daha çok paran olsun herşeyin bi raconu var buradakiler işin kaşarı olmuş yıllarını vermiş artık sinyali hemen anlıyorlar :D
+
Sağ sol dörtlü fark etmiyor

darkslide2

Trabzonspor ❤️💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,775
1,834
113
Eeee bu kadar güldük eğlendik. Listeyi ben yapıyorum değil mi 😂

Zalihaan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,281
1,566
113
+
2020den beri bu forumdayim çoğunuz yokken ben vardım çok dahil olmazdım konulara ama sinyalcinin kim olup olmadığını ben daha iyi anlarım kardeş

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,459
12,518
113
Birader ben yiyiciymisim bilmem neymisim, beni eleştirmek bu elemana mı kaldı tanımam etmem yeni yeni bu roll kupon işlerini takip ediyorum bizimde cebimizde olursa bizde yaparız doğru dediniz kumarbaz adam paraya değer vermez demekki yokki bizde şuan yapamıyoruz
Sorun olup olmaması değil ki şu an cogumjzda yok. Daha ortada rol yok liste derdine dusmussun ne dusunmemi bekliyorsun. Hemde kendi ağzınla diyorsun burda yeniyim diye.

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,068
4,576
113
Burada milleti elestirenler arka planda en büyük sinyalci en büyük yalakadir. Burada da zeytinyağı gibi üste çıkıp kendini beğenmiş egoist adamlık taslar

Zalihaan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,281
1,566
113
Sorun olup olmaması değil ki şu an cogumjzda yok. Daha ortada rol yok liste derdine dusmussun ne dusunmemi bekliyorsun. Hemde kendi ağzınla diyorsun burda yeniyim diye.
Burda yeni değilim, bu konulara yeni yeni dahil oluyorum dedim kardeş sizsiniz tamam adamın konusunun içine ettik kusura bakmayın

Altanx06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,870
3,800
113
Listeyi yaptim dostlar konu sonuna kadar aktif olmayanin parasi listeciye aktarilacak bilginiz olsun ahahaha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...