- 299
- 63
- 28
Dost bunlar hep ortadan kayboldu çoğunu tanıyorum ama sıkıntı yok öncesinde iyi olurlar sonra kötü olurlar bunlarında illa parası biter o zaman görürüm bunları ben hepside parasını alana kadarlar işteKacirma dene
Dost bunlar hep ortadan kayboldu çoğunu tanıyorum ama sıkıntı yok öncesinde iyi olurlar sonra kötü olurlar bunlarında illa parası biter o zaman görürüm bunları ben hepside parasını alana kadarlar işteKacirma dene
kanka ne taktın ya sende alıp kumarda kaybetcen bosverDost bunlar hep ortadan kayboldu çoğunu tanıyorum ama sıkıntı yok öncesinde iyi olurlar sonra kötü olurlar bunlarında illa parası biter o zaman görürüm bunları ben hepside parasını alana kadarlar işte
Yok kanka hepsi kaybetcek kumarda zaten seni beni yokki bununkanka ne taktın ya sende alıp kumarda kaybetcen bosver
Sadece gerçek yüzlerini şuan görmüş oldum o kişilerin bundan sonra görsünlerkanka ne taktın ya sende alıp kumarda kaybetcen bosver
Dagitim çoktan yapıldı zaten uyu sen canını sıkma bosver gitsinYok kanka hepsi kaybetcek kumarda zaten seni beni yokki bunun
Canim benim sana para atmak zorunda miyiz? Milyom vardi da atmadik mi sen kimsim ayrica la sabah sabjTanıdıklarını gruba ekler atarlar yok neymiş ben seçiyorummuş mantığa bak seçiyor 3 5 tanıdığını atıyor onlara işte böyleler bunlar yapcak bişi yok ama elbet onlarda düşecek
Sanki muhabbetin var buradaki insamlarla.gercek yuzlerini gormusmusSadece gerçek yüzlerini şuan görmüş oldum o kişilerin bundan sonra görsünler
Hele seni olm seni tanıyorum da boşver değmezSanki muhabbetin var buradaki insamlarla.gercek yuzlerini gormusmus
Sende iyi tanıyorsun benide boşver kim olduğumuzu söylemeye gerek yok size gördük gerçek yüzünüzü aynen devam edin böyle önceden dost dost derdik gördük şimdiSanki muhabbetin var buradaki insamlarla.gercek yuzlerini gormusmus
Takıl takıl seninde düşeceğin günler olacak o günleri bekliyorum mutlaka hadi geceniz güzel olsunSanki muhabbetin var buradaki insamlarla.gercek yuzlerini gormusmus
kanka adamın belki dostusun mk ama nick yeni farkında mısın sarhos musunSende iyi tanıyorsun benide boşver kim olduğumuzu söylemeye gerek yok size gördük gerçek yüzünüzü aynen devam edin böyle önceden dost dost derdik gördük şimdi
Hayır olm nick farklı olabilir makara yapıyoruz burdakanka adamın belki dostusun mk ama nick yeni farkında mısın sarhos musun
Kral 25 gün sonra ben sana 1k atacam buralarda ol doğum günüm 25 gün sonra en az 60k felan sitelerden alirimTakıl takıl seninde düşeceğin günler olacak o günleri bekliyorum mutlaka hadi geceniz güzel olsun
Yok kanka sende kalsın hadi geceniz güzel olsun Allaha emanetsinizKral 25 gün sonra ben sana 1k atacam buralarda ol doğum günüm 25 gün sonra en az 60k felan sitelerden alirim
La yok benim dostum falan. Forumda dostum olamlarla zatem iletisimim var. onlar disinda kimsenin parasi da gecmrmistir zatenkanka adamın belki dostusun mk ama nick yeni farkında mısın sarhos musun
olum gelcek yıl da dogum gününde bana ver lütfenKral 25 gün sonra ben sana 1k atacam buralarda ol doğum günüm 25 gün sonra en az 60k felan sitelerden alirim
1 yıl beklermisinolum gelcek yıl da dogum gününde bana ver lütfen