- 3,719
- 1,624
- 113
seni bi ömür beklerim ask1 yıl beklermisin
seni bi ömür beklerim ask1 yıl beklermisin
Puhhaa bekle 25 gune o zaman ben sana güzel bir rol yaptıracam sözseni bi ömür beklerim ask
sıranı bekle dost 😂seni bi ömür beklerim ask
ölmezsek kutlarız gününü ama saat almicak askım bilginePuhhaa bekle 25 gune o zaman ben sana güzel bir rol yaptıracam söz
ne dedi ki sinir etti özelden@Dogukan3434 bu elemanin numarasini adrsini bulana namus seref sozu 10k para vericem
Ne oldu ne yapti@Dogukan3434 bu elemanin numarasini adrsini bulana namus seref sozu 10k para vericem
Saat yoksa o iş yatar puhhhaölmezsek kutlarız gününü ama saat almicak askım bilgine
naptı neÖlmüş babamin ustune yemin ederim eger ki ben bunu bulursam katil olmazsam serefsiz evladıyım.
Ne oldu küfür mü etti@Dogukan3434 bu elemanin numarasini adrsini bulana namus seref sozu 10k para vericem
Oruç oruç sakin ol ne etmişse ona girmiştir zaten edilen küfürler sahiplerine giderÖlmüş babamin ustune yemin ederim eger ki ben bunu bulursam katil olmazsam serefsiz evladıyım.
Saçmalama neye takiyosun okadar yok say gitsinÖlmüş babamin ustune yemin ederim eger ki ben bunu bulursam katil olmazsam serefsiz evladıyım.
Ulan daha demin bana no ver sövüsek diyordu@Dogukan3434 bu elemanin numarasini adrsini bulana namus seref sozu 10k para vericem
Sabah banlancan yavrum@Dogukan3434 bu elemanin numarasini adrsini bulana namus seref sozu 10k para vericem
Sana ana bacımı kattık olm mesaja direk ana bacı karıştırarak giriyorsun@Dogukan3434 bu elemanin numarasini adrsini bulana namus seref sozu 10k para vericem
Ses biladel ne dedin sen adamaSabah banlancan yavrum
Neyse dayi hayirli sabahlar. Bitanesi buluyor bizi illaSaçmalama neye takiyosun okadar yok say gitsin
kanka 150 tl icin olayı nereye getirdin almadılar listeye bitti gitti yazık paranın degeri bu kadar varsa kumar oynama mkSana ana bacımı kattık olm mesaja direk ana bacı karıştırarak giriyorsun