- 299
- 63
- 28
Bilmiyormusun makara oldığunu sabahtan beri rollde makara yapıyoruzNeyse dayi hayirli sabahlar. Bitanesi buluyor bizi illa
Bilmiyormusun makara oldığunu sabahtan beri rollde makara yapıyoruzNeyse dayi hayirli sabahlar. Bitanesi buluyor bizi illa
Tamam dogukancim gorusuruzBurda makara yaptığımızın farkındasın ne herşeyi ciddiye alıyorsun ana bacı katıyorsun he de geç
Onla alakası yok kanka adama makara yapıyoruz dediği mesajlara bak ana bacı sövüyor özeldenkanka 150 tl icin olayı nereye getirdin almadılar listeye bitti gitti yazık paranın degeri bu kadar varsa kumar oynama mk
Yapmayin para bugün var yarın yok bulunur para için kendinizi bozmayın paralar gelir gecer ama adamlık kalicidirKanka hiç bişey demedim ssler bile var elimde gelmiş burda ana bacı katıyor özelden
Hayırlı sabahlar dostNeyse dayi hayirli sabahlar. Bitanesi buluyor bizi illa
Adama bişey demedim bile knk ne bi küfür ettim bişey demedim küfür etti hemen ana bacı karıştırmasına gerek yokYapmayin para bugün var yarın yok bulunur para için kendinizi bozmayın paralar gelir gecer ama adamlık kalicidir
Tamak doğukan git konudanAdama bişey demedim bile knk ne bi küfür ettim bişey demedim küfür etti hemen ana bacı karıştırmasına gerek yok
Ben niye gidiyomTamak doğukan git konudan
Kardeş kimin multisisin sen tanışıyor muyduk önceden samimi bir şekilde soruyorumAdama bişey demedim bile knk ne bi küfür ettim bişey demedim küfür etti hemen ana bacı karıştırmasına gerek yok
Dost sende çok üzerine gitdin olayın deymez kalp kırmayaAlt tarafı makara yaptık diye adam etmedği küfür bırakmadı
Sen git calypsoTamak doğukan git konudan
Kalp kıran o dostum ana bacı sövüyor gelipte özelden özür mesajı bile atmıyorDost sende çok üzerine gitdin olayın deymez kalp kırmaya
Özür mesajı atsa geçer biter ana bacı mı karıştırıyorum benDost sende çok üzerine gitdin olayın deymez kalp kırmaya
Numarani yaz ozur dileyecem kardesim kusura bakmaÖzür mesajı atsa geçer biter ana bacı mı karıştırıyorum ben
Gerek yok bi küçük para için ana bacı karıştırıyorsunNumarani yaz ozur dileyecem kardesim kusura bakma
Harbidende seni tanıdığım felanda yok gece gece sardım makara yaptık 1 2 mesajlarımdanda belli zaten alt tarafı 100 tl için niye bekliyim bu saate kadarNumarani yaz ozur dileyecem kardesim kusura bakma
Makara için girdik konuya küfürlü konudan çıkıyoruz böyle bişey olamaz yaniNumarani yaz ozur dileyecem kardesim kusura bakma
Neden dururkenmi küfür etdiKalp kıran o dostum ana bacı sövüyor gelipte özelden özür mesajı bile atmıyor