- 11,687
- 9,736
- 113
Tamam kardesimHarbidende seni tanıdığım felanda yok gece gece sardım makara yaptık 1 2 mesajlarımdanda belli zaten alt tarafı 100 tl için niye bekliyim bu saate kadar
Tamam kardesimHarbidende seni tanıdığım felanda yok gece gece sardım makara yaptık 1 2 mesajlarımdanda belli zaten alt tarafı 100 tl için niye bekliyim bu saate kadar
Yazdım ya ben o mesajı özelden yazdı küfür etti ana bacı işte öyle ondan sonrada sinirlenince buraya yazmış ben adama ana bacı karıştırmadım bileNeden dururkenmi küfür etdi
Senin yazdığına cevapmi verdi
Dogukancim dm bak hitman degilsenYazdım ya ben o mesajı özelden yazdı küfür etti ana bacı işte öyle ondan sonrada sinirlenince buraya yazmış ben adama ana bacı karıştırmadım bile
Tamam kufure jarsiyim ama sende yazmadilar diye saydırdın be kapatın konuyu yakismiyorYazdım ya ben o mesajı özelden yazdı küfür etti ana bacı işte öyle ondan sonrada sinirlenince buraya yazmış ben adama ana bacı karıştırmadım bile
Dayi hitman sandim hallettik ya. Hitman duyunca kan beynime sicriyor.Tamam kufure jarsiyim ama sende yazmadilar diye saydırdın be kapatın konuyu yakismiyor