- 5,372
- 2,469
- 113
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.
Konu döndü dolaştı yine malzemeye geldi adaşCok ayıp puaha
Yav abicim altın şehrimizin adını çıkartıyorlar. Buna yağan yağmur bana yağmasın 🤣Cok ayıp puaha
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com

Konu döndü dolaştı yine malzemeye geldi adaş
Parayi bulsa da şu kurtulsak
Bu konuyu kirletmiyelim lutfen eniste puahKonu döndü dolaştı yine malzemeye geldi adaş
Yardim et iste adama puahaParayi bulsa da şu kurtulsak
Allan beyazlatır kirlenirseBu konuyu kirletmiyelim lutfen eniste puah
Götünün uluğu tükensinn , yaşın donun gara alsın. Ekmek atlı sen yayan olda sürün başkada birşey demiyorum sana 😂- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
NerdeeeeeParayi bulsa da şu kurtulsak
Nerdeeeee
Kandil bugün o yuzden bugün güzel deyimler kullanalim yarın ola hayrola artikYav abicim altın şehrimizin adını çıkartıyorlar. Buna yağan yağmur bana yağmasın 🤣
Bunu çözdüm bu para varken böyle , para yokken foruma girmiyor sanırım para kaybetmemek için dur gidiyim bir konu açıyımda vakit geçsin derdinde valla bak yaParayi bulsa da şu kurtulsak
Düşün bak onada kandil banada kandil ne kada acı bir durum demi , sanada kandil 😂Kandil bugün o yuzden bugün güzel deyimler kullanalim yarın ola hayrola artik
bu arkadaşın kafası nasıl bişeyse 10-12 yaşlarında cocuklar bile böyle birşey yapmaz asosyal durumda sanırım saracak yer arıyor kendinceBunu çözdüm bu para varken böyle , para yokken foruma girmiyor sanırım para kaybetmemek için dur gidiyim bir konu açıyımda vakit geçsin derdinde valla bak ya
Nerde haylan kardeşim kuruş yok keşke olsaBunu çözdüm bu para varken böyle , para yokken foruma girmiyor sanırım para kaybetmemek için dur gidiyim bir konu açıyımda vakit geçsin derdinde valla bak ya
Birşey kullanıyor desem hiç bir torbacıda buna satılan malzemeden yoktur.bu arkadaşın kafası nasıl bişeyse 10-12 yaşlarında cocuklar bile böyle birşey yapmaz asosyal durumda sanırım saracak yer arıyor kendince