- 15,515
- 14,403
- 113
Kavurmadan gömenler derneğiKamyoncular derneğine mi
Kavurmadan gömenler derneğiKamyoncular derneğine mi
Gardrop fuat tarzı mı takılıyorsun kıllı göbekli bu foto bana çok manidar geldiBugüne kadar hep koymuşumdur enişte bey genelde bademi kilcikli vermisimdir hepde memnun kalmışlardır 😂
Ben karıya para vermem haylan babuş genelde bana teklifler gelir 😂O kadar varmıymış la sen 6 kazanıyorsan ben daha fazla ederim herhalde nerde başladın sektöre Aydınlat biraz beni
Sıra bende derlerse sıkıntıya girersin ama öyle beleş koymak yokBugüne kadar hep koymuşumdur enişte bey genelde bademi kilcikli vermisimdir hepde memnun kalmışlardır 😂
85 kiloyum enişte bey boyumda 1.80 az kilo varGardrop fuat tarzı mı takılıyorsun kıllı göbekli bu foto bana çok manidar geldi
Yok babuş la trasnlarlar işim olmazSıra bende derlerse sıkıntıya girersin ama öyle beleş koymak yok
Eniste sana yürüyor bu bey falan demeye basladi 🤣85 kiloyum enişte bey boyumda 1.80 az kilo var
Eniste yine ortamini buldun puahaGardrop fuat tarzı mı takılıyorsun kıllı göbekli bu foto bana çok manidar geldi
Helal be sanaYok babuş la trasnlarlar işim olmaz
Enişte ve 115 kişi bunu beğendi85 kiloyum enişte bey boyumda 1.80 az kilo var
Allah şifa versin kardeşim. Artık kızmıyorum sana, gün içinde 60-70 tane konu açabilirsin sorun yok kardeşim.- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
Foto istemiş benden tam tersi 😂Eniste sana yürüyor bu bey falan demeye basladi 🤣
@Enişte ne diyor buFoto istemiş benden tam tersi 😂
Sen bugün bi oyuncu 6 7 tane trip atar demistin galiba kimdi o dost puaha attimi bariAllah şifa versin kardeşim. Artık kızmıyorum sana, gün içinde 60-70 tane konu açabilirsin sorun yok kardeşim.
Hıyar kesmiyor diyo ben öyle anladım@Enişte ne diyor bu