- 11,502
- 10,807
- 113
Eniştem dün biraz muhabbeti geçtiya meyilli sanki elinden tutan yok estetik sponsoru bulsa bizim Esat caddesinde görebilirim 😂Ooo sektöre hakimsin
Eniştem dün biraz muhabbeti geçtiya meyilli sanki elinden tutan yok estetik sponsoru bulsa bizim Esat caddesinde görebilirim 😂Ooo sektöre hakimsin
Elinde hıyar var nasıl tutsunlarEniştem dün biraz muhabbeti geçtiya meyilli sanki elinden tutan yok estetik sponsoru bulsa bizim Esat caddesinde görebilirim 😂
ÇengelköyElinde hıyar var nasıl tutsunlar
Subliminal mesaj veriyor anlayana, tutmak istiyorum diyor anlayan yok işte 🤣🤣Elinde hıyar var nasıl tutsunlar
Bu ithale benziyorÇengelköy
HahahahahahasjajSubliminal mesaj veriyor anlayana, tutmak istiyorum diyor anlayan yok işte 🤣🤣
Çok söylediğine göre sende maillisin knka 😂Subliminal mesaj veriyor anlayana, tutmak istiyorum diyor anlayan yok işte 🤣🤣
İssirmak koparmak hatur hutur yemek istiyor hiyarıSubliminal mesaj veriyor anlayana, tutmak istiyorum diyor anlayan yok işte 🤣🤣
Ben yemem Gökhan abegey yediririm geneldeİssirmak koparmak hatur hutur yemek istiyor hiyarı
Napacaz mezara mı götürecez 🤣Çok söylediğine göre sende maillisin knka 😂
Bamya yemegi yapan erkek hayretBen yemem Gökhan abegey yediririm genelde
Kavurmayı da yağlı mı koyduruyordur esnaf lokantasına gidinceİssirmak koparmak hatur hutur yemek istiyor hiyarı
Saatlik 6 binlira güzel para diyosun he knka 😂Napacaz mezara mı götürecez 🤣
Ya evden disari cikarsan yedirirsin elinin deri rengi degistirmistir ne anlatiyon senBen yemem Gökhan abegey yediririm genelde
Ben koyuyorum genelde enişte beyKavurmayı da yağlı mı koyduruyordur esnaf lokantasına gidince
Bu işler koymayla başlar sonra verirler eline bademiBen koyuyorum genelde enişte bey
Üye kaydı varmı acaba yoksa yapayımKavurmayı da yağlı mı koyduruyordur esnaf lokantasına gidince
O kadar varmıymış la sen 6 kazanıyorsan ben daha fazla ederim herhalde nerde başladın sektöre Aydınlat biraz beniSaatlik 6 binlira güzel para diyosun he knka 😂
Bugüne kadar hep koymuşumdur enişte bey genelde bademi kilcikli vermisimdir hepde memnun kalmışlardır 😂Bu işler koymayla başlar sonra verirler eline bademi
Kamyoncular derneğine miÜye kaydı varmı acaba yoksa yapayım