- 35,306
- 26,151
- 113
Yetim babası eşref varken bizim ne haddimize laYardim et iste adama puaha
Yetim babası eşref varken bizim ne haddimize laYardim et iste adama puaha
Peki bu enerji neye bağlı ben para yokken telefonu elime almak istemiyorum stresten geberiyorum demekki anormallik bendeNerde haylan kardeşim kuruş yok keşke olsa
Napiyim haylan babuş sklyorumPeki bu enerji neye bağlı ben para yokken telefonu elime almak istemiyorum stresten geberiyorum demekki anormallik bende
İnsallah basimiza bir is gelmezBuarada kandiliniz mübarek olsun dostlar
İyi sıklmalarNapiyim haylan babuş sklyorum
Sıkılmak yerine para bulmak kazanmak için çaba göstersen anladık çoklu organ yetmezliği var kalp böbrek dalak ciğer mide hepsi bitik sağol açtığın konularda tanısını koyduk sayende abi en azindan sitelerle uğraş siteleri dolandırmaya çalış yolunu bul bizden ne istiyon seeeeennn 🤣Napiyim haylan babuş sklyorum
Parasızlık zor be haylan broSıkılmak yerine para bulmak kazanmak için çaba göstersen anladık çoklu organ yetmezliği var kalp böbrek dalak ciğer mide hepsi bitik sağol açtığın konularda tanısını koyduk sayende abi en azindan sitelerle uğraş siteleri dolandırmaya çalış yolunu bul bizden ne istiyon seeeeennn 🤣
Bu gaymiSıkılmak yerine para bulmak kazanmak için çaba göstersen anladık çoklu organ yetmezliği var kalp böbrek dalak ciğer mide hepsi bitik sağol açtığın konularda tanısını koyduk sayende abi en azindan sitelerle uğraş siteleri dolandırmaya çalış yolunu bul bizden ne istiyon seeeeennn 🤣
Sapına kadar erkeğim Gökhan ağabeyBu gaymi
Zorda reis para kazanmak istememek daha zorParasızlık zor be haylan bro
Sapına saplim o zamanSapına kadar erkeğim Gökhan ağabey
Deliler deli değildir onlara inananlar delidir devrem- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
Bonus yok bişey yok napiyim reis parada yokZorda reis para kazanmak istememek daha zor
Cabbar halledecekmis Gökhan abegeySapına saplim o zaman
Doğru devremDeliler deli değildir onlara inananlar delidir devrem
Öyle olsa parasız kalmazdı herhalde bilmiyorum ki abi 😂Bu gaymi
Oaosoaoao epey haklısınÖyle olsa parasız kalmazdı herhalde bilmiyorum ki abi 😂
Cevher şanlı bir markadır bu arada 20 sezondur profesyonel arka sokaklar izleyicisiyimDoğru devrem
Sizi clover ile başbaşa bırakıp siktir olup gidiyorum biraz daha durursam 2.5 gram beyin kalmış zaten onuda buraya tükürüp gidecem iyi forumlar 😂Cevher şanlı bir markadır bu arada 20 sezondur profesyonel arka sokaklar izleyicisiyim
Ooo sektöre hakimsinÖyle olsa parasız kalmazdı herhalde bilmiyorum ki abi 😂
Bende aynı reisCevher şanlı bir markadır bu arada 20 sezondur profesyonel arka sokaklar izleyicisiyim