- 36,119
- 26,986
- 113
1 k cebıne mı atcan lan kesıntı dıyeNerede dedi 8 kişi2 k attı da 8 kişiye atasam kesintilerle bana bı cacık kalmaz
![]()
1 k cebıne mı atcan lan kesıntı dıyeNerede dedi 8 kişi2 k attı da 8 kişiye atasam kesintilerle bana bı cacık kalmaz
![]()
Adam sana 8 kişi seç at dedi gitti. Sen adama seç diyon 🤣🤣🤣Nerede dedi 8 kişi2 k attı da 8 kişiye atasam kesintilerle bana bı cacık kalmaz
![]()
Konu çok belirsiz birazcık net şeyler olması gerekmez mi?Ulan anormal şeyler oluyor cemsin dağıtımcı oldu metin rol sahibi oldu o nasıl oldu
Mesaj neredeAdam sana 8 kişi seç at dedi gitti. Sen adama seç diyon 🤣🤣🤣
Dost adam sana 2k attım 8 kişiye 250 at biride sensin dediNerede dedi 8 kişi2 k attı da 8 kişiye atasam kesintilerle bana bı cacık kalmaz
![]()
Paramı verKonu çok belirsiz birazcık net şeyler olması gerekmez mi?
Kesintileri de milletten yapıcan 250 değil 240 atıcan 😀Nerede dedi 8 kişi2 k attı da 8 kişiye atasam kesintilerle bana bı cacık kalmaz
![]()
Bak şimdi meto sen konudan 7 kişiyi buluyorsun 8ci kendin oluyorsun anladın umarım lo adam ekstra liste şeyi atmıyorKonu çok belirsiz birazcık net şeyler olması gerekmez mi?
.@Golcümetin gönderdim 2 k 4 kişiydi 8 e çıkardık herkese teşekkür ederim iyi akşamlar
Hadisene metinNerede dedi 8 kişi2 k attı da 8 kişiye atasam kesintilerle bana bı cacık kalmaz
![]()
10 liramı 10 liraya sakız geliyorKesintileri de milletten yapıcan 250 değil 240 atıcan 😀
@Golcümetin adam etikette atmış 7 kişiye 250 atıcn işte@Golcümetin gönderdim 2 k 4 kişiydi 8 e çıkardık herkese teşekkür ederim iyi akşamlar
@GolcümetinMetin 8x250 senle birlkte takip eden ve yorum yapanlardan seç
Shellac daımon etıket atcam skmdı bak cabukNerede dedi 8 kişi2 k attı da 8 kişiye atasam kesintilerle bana bı cacık kalmaz
![]()
.Metin 8x250 senle birlkte takip eden ve yorum yapanlardan seç
Sana 750 atayım da sen bul 6 kişi ben bu kadar kişiye dağıtım olacağını nerden bileyimBak şimdi meto sen konudan 7 kişiyi buluyorsun 8ci kendin oluyorsun anladın umarım lo adam ekstra liste şeyi atmıyor
Valla bunaldım konuyu kitleticem metoyuda raporlıcam ödüle çöktü diye şimdiShellac daımon etıket atcam skmdı bak cabuk
Dm bakSana 750 atayım da sen bul 6 kişi ben bu kadar kişiye dağıtım olacağını nerden bileyim
750 6 kısıye nasıl dagıtcak lan adam puahajahhahahahaSana 750 atayım da sen bul 6 kişi ben bu kadar kişiye dağıtım olacağını nerden bileyim