- 45,482
- 25,140
- 113
Meto bi kırmızıya basıp 8 de o 16 yapar ıh oh@Golcümetin gönderdim 2 k 4 kişiydi 8 e çıkardık herkese teşekkür ederim iyi akşamlar
Meto bi kırmızıya basıp 8 de o 16 yapar ıh oh@Golcümetin gönderdim 2 k 4 kişiydi 8 e çıkardık herkese teşekkür ederim iyi akşamlar
Kesene bereket brocanMetin 8x250 senle birlkte takip eden ve yorum yapanlardan seç
Sürekli roll ve konu açan diğer arkadaşlarda yardımcı olan bir arkafaşımızsın,, o yüzden gönül rahatlığıyla hesapsız kitapsız rahatlıkla söyleyebiliyorum,, bolşanss kardeşimSağol gardaşım eksik olma 🙏
Bakiyorum ilk sayfadan beri varmisim@Golcümetin at etiketleri kapatalım konuyu meto
HahahahhshahahahhahahahaaTamam kanka secıyorum
Kanka metinleri karıştırma dikkat etMetin 8x250 senle birlkte takip eden ve yorum yapanlardan seç
Allah sabır versinMeto da 1 saatten aşa bakamaz şimdi yaşlı adam
Sürekli roll ve konu açan diğer arkadaşlarda yardımcı olan bir arkafaşımızsın,, o yüzden gönül rahatlığıyla hesapsız kitapsız rahatlıkla söyleyebiliyorum,, bolşanss kardeşimSağol gardaşım eksik olma 🙏
Gene kimden kopyala dın ulan yaSürekli roll ve konu açan diğer arkadaşlarda yardımcı olan bir arkafaşımızsın,, o yüzden gönül rahatlığıyla hesapsız kitapsız rahatlıkla söyleyebiliyorum,, bolşanss kardeşim
Aktif bir 6 kişi vardı ya 😀Metin naps atomu mu parçalıyorsun ulan zaten 8 kişi yoktu gözüne geleni ekle işte sınlara
La adam 8 kişilik atmadımı naptın 4 kişininlini kırmızıya mı bastın meto@cemsin konudan 4 kişi seç de 250 şer atalım
Nerede dedi 8 kişiLa adam 8 kişilik atmadımı naptın 4 kişininlini kırmızıya mı bastın meto
Meto sen kendini sildinmi hani 7 kişi kalıyor ya hani ah metinim yaşlılık zor valla anladım seniNerede dedi 8 kişi2 k attı da 8 kişiye atasam kesintilerle bana bı cacık kalmaz
![]()