- 36,064
- 26,928
- 113
Bana devret bende golcumetıne atayım aramızda donelımOuahahha aynen öyle yapmayı düşündüm bi an
Bana devret bende golcumetıne atayım aramızda donelımOuahahha aynen öyle yapmayı düşündüm bi an
Dm iban yolla dostGüzel yöntem devrim yaptı Metin reis 😀
20 lıra verEvet beyler selamlar sms geldi para geldi heralde şimdi bunu size mi vereyim yoksa 2 ye katlayıp bi sonraki kişiyemi neyse ben şu rol takşp edenleri biliyorum tek tek konuda etiket atcam
Dm iban yollaValla anlamadim bende bu isin sonunda birimiz ödül alamayacak bak takip edenlerden![]()
Kolay gelsin,,Evet beyler selamlar sms geldi para geldi heralde şimdi bunu size mi vereyim yoksa 2 ye katlayıp bi sonraki kişiyemi neyse ben şu rol takşp edenleri biliyorum tek tek konuda etiket atcam
Ben dahil çoğu kişi takip etmemiş zaten takip edenler ilk 3-4 sayfada belli neyine zorlandın 🤣🤣🤣@JoeQuanqa 1750 attım 6 kişi seç yollla 7. Kişide sensin
Bir sonraki kisi benim alabilir miyim paramiEvet beyler selamlar sms geldi para geldi heralde şimdi bunu size mi vereyim yoksa 2 ye katlayıp bi sonraki kişiyemi neyse ben şu rol takşp edenleri biliyorum tek tek konuda etiket atcam
Dm iban yollaAynen yaa,,
Dm iban yollaKral maçı takip eden 8 kişi bile yoktu zaten liste problem değil ki 😅
Takip edenlerden Birisi oydu haketti ödülü. Dağıtım hemen bitsin Yoksa konu uzayıp GidecekGüzel yöntem devrim yaptı Metin reis 😀
Dm iban yolla
Kaos varMetin şeytan gibi iban atmış bide bende diyom nasıl dm 6 oldu
Dur bekle şu seçtiklerimi atayım döncemKaos var
Oh be üstümden büyük bir yük kalktı insanoğlu ile uğraşmak ne zor şeymiş![]()
Dm atıldı,,Dur bekle şu seçtiklerimi atayım döncem