- 36,113
- 26,971
- 113
Kardesım hızlı olun maclar basladı
Kardesım hızlı olun maclar basladı
Naçizane tavsiyem hocam dağıtımı siz yapınMetin senle birlikte 7 kişi. Seçecen kardeş. Yolla gitsin uzatma seç
Reis cemsinde takip etmiş cemsinide alcan listeye karıştırmaIBAN at ulen 1750 atayım 6 kişi seçip 250 atarsın
7 tl fast ücreti için diyorsan herkesten kes kanki ücreti neye uğraşıyorsun anlamadımIBAN at ulen 1750 atayım 6 kişi seçip 250 atarsın
Bu isin sonu suna gidicek tek tek secip secip 10 10 havale parasi vericezIBAN at ulen 1750 atayım 6 kişi seçip 250 atarsın
Bak şimdi metoya dağıtım öğretme dersi vercemMetin
7 tl fast ücreti için diyorsan herkesten kes kanki ücreti neye uğraşıyorsun anlamadım
Sen de 250 ni al başkasına devret o da kalan kişileri seçsin böyle böyle başarırız😀
Yok o liste yapmak istemedi benceMetin
7 tl fast ücreti için diyorsan herkesten kes kanki ücreti neye uğraşıyorsun anlamadım
İyi valla victorosimhen kişi başı 50 tl eft kesiyor 🤣🤣Metin
Ouahahha aynen öyle yapmayı düşündüm bi anSen de 250 ni al başkasına devret o da kalan kişileri seçsin böyle böyle başarırız😀
Kral maçı takip eden 8 kişi bile yoktu zaten liste problem değil ki 😅Yok o liste yapmak istemedi bence
Aynen yaa,,Kral maçı takip eden 8 kişi bile yoktu zaten liste problem değil ki 😅
Bol şanslarin olsun kralGelirse dağıtalım 4 kişiye
Güzel yöntem devrim yaptı Metin reis 😀Ouahahha aynen öyle yapmayı düşündüm bi an
Valla anlamadim bende bu isin sonunda birimiz ödül alamayacak bak takip edenlerdenKral maçı takip eden 8 kişi bile yoktu zaten liste problem değil ki 😅
İşim gücüm var valla yoksa yaparımNaçizane tavsiyem hocam dağıtımı siz yapın